Top Local Places

Runnane Hest og Fritid

Høleveien 882, Sandnes, Norway
Sports & Recreation

Description

ad

Personlig og lærerik rideleir hver sommer og høst.
Kontakt oss på hildetrodal@gmail.com eller 40474577. Hovedsakelig en rideleir med islandshester, men har også to shetlandsponnier vi bruker.

Hestene blir til vanlig kun brukt til fritidsbruk av oss eller en bestemt steller, og er derfor ikke som vanlige ridehester i oppførsel. De har alle egne personligheter og kan alle brukes både som nybegynnerhester eller hester for personer som ønsker mer utfordring.

Hver dag rir vi i to omganger på 2 timer hver, altså 4 timer hver dag. Dette er kun ridning og kommer ved siden av stelling. Vi har 4 måltid hver dag, lunsj er alltid hjemmebakt som for eksempel frokostbrød, boller, osv. Leiren holder til på Høle 20 min utfor sandnes sentrum, og ligger rett ved sjøen. Vi har også en flott elv som renner gjennom området vårt, hvor vi pleier å grille etter den tradisjonelle langturen på hest hver torsdag. Ellers finner vi på andre aktiviteter som bading, volleyball, fotball, og i år har vi tenkt å prøve oss på noe helt nytt; utflukt med båt!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tusen takk til alle som var på sommerleir hos oss! Nå er siste uke overstått, og vi har hatt det så fint alle ukene. 😊 Vi har også rideleir i høstferien, send mail til hildetrodal@gmail.com ved interesse.

facebook.com

facebook.com

Hei!😃 Nå er det rett over 2 uker til rideleirene smeller i gang, og det blir som alltid supert! 🤗 Da trenger vi heldigvis ikke disse nydelige dressene, men kan ri i sommerklær og nyte været som forhåpentligvis blir varmere snart 👍🙄 I uke 26 er det fortsatt litt ledig, så gi lyd om du kjenner noen som er interessert i en ferie på hesteryggen! 🔜🐴☀️👙🌿🌸🍉🏇🏽😃

facebook.com

Photos from Runnane Hest og Fritid's post

Texasføll kom uventet! Blir ekstra koselig på rideleiren nå😍 Bilder tatt av Sandra Haugen Gundersen 🙃

Photos from Runnane Hest og Fritid's post
facebook.com

Timeline Photos

2 plasser igjen på rideleiren vi har i høstferien! Uke 41 😄

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Siste dag på andre rideleir idag. Her er noen av de supre jentene 😃💙

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En stk sprek rytter!🙈 Vi har mistet tellingen på hvor mange ganger Cissela har vært hos oss, men det er ihvertfall 11 ganger! Nå er hun 16 år og sier at hun minst må være hos oss én gang i året. Vi er glade så lenge vi har deg 💛 Én av tre rideleirer er overstått og vi har hatt det kjempefint 😃

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Godt nyttår! Vi drømmer oss allerede til varmere tider og sommerens rideleir! Uke 26 og 27 er fulle, men det er fortsatt 5 ledige plasser i uke 28. :)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Runnane Hest og Fritid