Top Local Places

Røyken og Omegn Dyreklinikk

Spikkestadveien 98, Røyken, Norway
Veterinarian

Description

ad

Velkommen til Røyken og Omegn Dyreklinikk! Vi er på plass for deg og dyrene dine. Vi satser på faglig kvalitet, god service og tilgjengelighet. Røyken og Omegn Dyreklinikk har poliklinikk, utfører indremedisinske og ortopediske utredninger, tannhelsetjenester, kirurgi og rehabilitering inkl osteopati og kiropraktikk for dyr. Vi arrangerer øyelysninger og vi har veterinær som er godkjent patellaattestutsteder. Klinikken har egen lab, ultralyd, røntgen, tannrøntgen, tannenhet og avansert overvåkingsutstyr. Vi har egen rehabiliteringsavdeling med vanntredemølle, laser mm. Røyken og Omegn Dyreklinikk er kvalitetssertifisert gjennom Tilsynsutvalg for Dyreklinikker (TUD). Klinikken er godkjent CatFriendly Clinic, gold standard. Vi er tre dyrleger og sju assistenter/dyrepleiere som jobber ved klinikken.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratulerer til Bris som jobber ved Midtbygda skole her i Røyken ❤️

facebook.com

Tilbud på blodanalyse Fredag og lørdag får du 25% rabatt på blodanalyse for hunden eller katten din. Har du et dyr som står fast på medisiner og trenger en kontroll eller har du en hund eller katt over åtte år som trenger en seniorsjekk, er dette noe for deg. Tilbudet gjelder klinisk kjemi, stor profil. Førstemann til mølla. Ring for time på tlf 31280555! Del gjerne!

facebook.com

Husk at veterinærene våre er på kurs imorgen fredag fra kl 1230. Klinikken er åpen som vanlig til 17 for salg mm og Tina tar rehabpasienter fram til kl 15. Vi har fremdeles noen ledige timer ikveld og har fått inn ekstra kapasitet imorgen frem til kl 12. Lørdag har vi veterinær som normalt kl 10-14. Velkommen!

facebook.com

Må dele denne med dere. Så morsomt! 😂😂

facebook.com

Fortvilt eier etterlyser katten sin. Ukastrert hannkatt 2 år gammel. Ikke merket. Forsvunnet fra Godheimveien for en uke siden. Ta kontakt med klinikken dersom du har sett denne! Tlf 31280555

facebook.com

Husk markkur til kattungen din. Katter skal ha markkur hver annen til tredje uke fra fødsel til tolv ukers alder. Deretter et par ganger frem til de evt begynner å være ute. Katter som er ute bør ha markkur to til fire ganger årlig. Snakk med veterinæren vedrørende hvor hyppig markkur bør gis til din katt. Hvis du er i tvil om katten jakter, kan den testes før markkur.

facebook.com

En av dagens mange brukere av vanntredemøllen. Trening her er perfekt for å trene opp svak muskulatur og for å løsne spenninger

facebook.com

Papaya Fruit Plus er tilbake på klinikken. Tablettene inneholder enzymer fra papaya og ananas som hjelper til med fordøyelsesprosessen hos kaniner og gnagere

facebook.com

Vakre Viggo Villmann og Bella på klinikken idag. Viggo var inne for klipp av tover i pelsen. Bella fikk laserbehandling av en stiv nakke og rygg

facebook.com

NYTT ved Røyken og Omegn Dyreklinikk: Nå har vi fått VIBRASJONSMATTE. Hensikten med denne er å løse opp stiv muskulatur, bygge opp styrke, balanse og nervefunksjon. Flott for hunder med ryggsmerter, stive muskler og for hunder i trening/brukshunder. Behandlingene tar ca 15 min. Introduksjonspris: 350kr for enkelttimer, 250kr per behandlingstime ved kjøp av klippekort.

facebook.com

Viktig ved reise med dyr som bruker medisiner

facebook.com

Vi gjør oppmerksom på at: Dyrlegene skal på kurs fredag 2. februar. Klinikken er åpen som vanlig 9-17, men veterinærene er tilstede kun fram til kl 1230.

facebook.com

Quiz