Top Local Places

Kulturverket Flammen

Borghild Rudsvei 3, Rotnes, Norway
Cultural Center

Description

ad

På denne siden vil vi informere om aktiviteter i Kulturverket Flammen. Still gjerne spørsmål om innhold og program, og vi skal svare etter beste evne.  På denne siden informerer vi om aktiviteter i Kulturverket Flammen. Still gjerne spørsmål om innhold og program, og vi skal svare etter beste evne. Det er også helt innenfor å komme med ønsker!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I år slår vi på stortromma under Dansens Dager, og vi er stolte av at Nittedal får besøk av selveste NASJONALBALLETTEN! Det blir et møte mellom nasjonale og lokale dansekunstnere når Nasjonalballetten og Danseverket Dansekompani fyller hver sin avdeling med dansekunst på høyt nivå. Billettene ligger ute nå!

facebook.com

VI GLEDER OSS til at Emil, Ida og alle de andre herlige folkene fra Katthult skal fylle Flammen med suppeboller, latter og kjærlige rampestreker. Søndag 25. februar - den beste vinterferiefinalen for hele familien!

facebook.com

PROGRAMSLIPP! I kveld delte vi ut de første, ferske sesongprogrammene. Ove Nyvik, Trollskogen Teater og Danseverket viste smakebiter av noe av det vi kan glede oss til i vår, mange flere programposter ble omtalt. Billettsalget er i full gang! PS! Programmet kommer snart til en postkasse nær deg!

facebook.com

TAKK for en helt fantastisk fredagskveld i Storsalen. Stilett med store stemmer, intelligente tekster og herlig humor. Og publikum for varme og øredøvende latter. Bedre blir det ikke!

facebook.com

SPENNENDE TILBUD for voksne som liker å synge.

facebook.com

På tirsdag 6. februar er vi klar for to nye filmer i Flammen - animasjonsfilmen «Coco» vises kl. 18.00, mens sterke «Per Fugelli - siste resept» er tirsdagens voksenfilm - kl. 20.00

facebook.com

5. februar kl. 19.00 slipper vi vårprogrammet i Lillesalen! Her får du muligheten til å være blant de første som får et innblikk i hva som skjer på Flammen i månedene framover, samt anledning til å være først ute med å kjøpe billetter til noen av vårens og høstens store navn. Vi åpner dørene kl. 18.30, og det blir enkel bevertning. Velkommen skal du være!

facebook.com

CLAUDIA KOMMER! 9.mars kommer Claudia Scott til Nittedal sammen med sitt band. Hun har fått toppanmeldelser for sine tolkninger i årets «Hver gang vi møtes» - og har med seg et solid knippe egne låter. Vi gleder oss!

facebook.com

EN UKE IGJEN!

facebook.com

JIHA! Da har vi rundet 3.000 likes. Tusen takk til alle som liker, følger, deler og heier. :-)

facebook.com

MYE Å GLEDE SEG TIL. Vi ser fram til mange fine forestillinger i Flammen denne vinteren/våren. Én av dem er «Søstre i Stua» med Nittedals eget storband, Stua17. Billettsalget er i full gang!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Kulturverket Flammen