Top Local Places

Spiseriet Mat

Hestehaven industriområde, Sør-Audnedal, Norway
Restaurant

Description

ad

Restaturant

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Til dere som har bokser etter catering stående . Hadde vært fint å få det i retur før søndag pga vi har litt mye utlevering da.

facebook.com

Julegavetips! Honning fra biktjørn bigård ,vi har produkter fra Knatten eplemost m/ bringebær,bringebærsirup ,gløgg osv!kombinert med gavekort hos oss er dette ett godt tips🎅🏻🎅🏻🎅🏻

facebook.com

Hei alle kunder . Går usanne rykter om at vi skal avslutte ... det er ikke sant. Vi skal ikke være med på ut i 100 neste uke sammen med mandal men vi har ingen planer om å stenge dørene .

facebook.com

Da var det helg igjen og konfirmantene på vigeland skal feires ... Vi har dessverre stengt fredag 1. September og lørdag 2. September pga konfirmasjoner .

facebook.com

Hei alle kunder . En liten påminnelse til de av dere som har embalasjen stående å ikke har levert . De kassene som har nummer, romertall eller bokstav har dette pga de blir registrert hos oss om hvem som har levert og ikke . Akuratt nå er der 27 slike kasser som ikke er blitt levert ... disse er ikke gratis og vi trenger de til de kommende helger med mye utlevering . Ikke for sent selv om du hadde de i 2014... håper å se deg 😊🖒

facebook.com

Hei!vi søker nye servitører da noen av jentene slutter pga skolegang !! Vi søker noen som ønsker jobb både dagtid,kveldstid og helger!! Beherske norsk skriftlig å muntlig Ved interesse kom innom med en CV eller send PR Mail spiseri1@gmail.com Del gjerne!!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

LØRDAG 8 JULI STENGT PGA BRYLLUP .

facebook.com

1. Mai tar vi en velfortjent arbeiderenes fridag ... 😓 Har vært mye folk i helgen og mat utvalget er ikke det store så dermed holder vi stengt.

facebook.com

🎉🎉UT I 100🎊🎊 Vi prøver oss på en uke med full fres igjen!! Mandag 6/2-lørdag 11/2 serverer vi -Ytrefilet av okse,wok grønnsaker,peppersaus å amardinepoteter -husets Spare Ribs med salat,maiskolbe,rømme,bbq saus og amardinepoteter HUSK BORDBESTILLING 38259435 HÅPER VI SER DERE😉😉😉 Del gjerne

facebook.com

Kake til dagens årsmøte på huset ...

facebook.com

Quiz

NEAR Spiseriet Mat