Top Local Places

I Gros Hage

Storgata 51, Ørje, Norway
Shopping & Retail

Description

ad

I Gros Hage har praktiske, vakre og funksjonelle ting for deg som er glad i hage - og litt for deg som trives best inne. Besøk oss på www.igroshage.no eller i butikken på Ørje. www.igroshage.no

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi er på messetur. Mye fint å se. Noe av det kommer nok i butikken etterhvert. Ha en fin søndag folkens! 😊😊 Hilsen to med slitne bein.

facebook.com

Minner om at fredag er siste åpningsdag på Ørje denne uka, lørdag er vi på innkjøp og holder stengt. Neste uke er det normale åpningstider igjen.

facebook.com

Se så vakkert det er i Victoria Skoglund sitt drivhus fra Sweden Greenhouse! 😍 La deg også inspirere av bildene fra hennes fantastiske lille hage.

facebook.com

Det er innkjøpstid og vi er omkring på messer. Lørdag 2. september må vi dessverre holde stengt på Ørje da vi er på innkjøp. Velkommen innom onsdag, torsdag og fredag. Og på nett er det alltid åpent! www.igroshage.no Bildet viser en hyggelig nyhet vi allerede har funnet, som kommer i butikk og på nett om ikke så lenge. Hvilken passer best til deg?

facebook.com

Takk for hyggelig besøk! 😚

facebook.com

Da er vi tilbake til normale åpningstider. Skolen er i gang og vi ser frem imot en fin høst med mye spennende i butikk. Vi har i butikk nå fine og enkle holdere til krukker. De kan kjøpes i tre forskjellige størrelser. Velkommen!

facebook.com

Trenger du å binde opp tomatplantene eller sukkerertene, så har vi et praktisk stativ til dette. Stativet er i råjern med rusten fin platina. Den har seks armer som lett lar seg bøye slik du vil. Høyde 110 cm. Vi har også fine stativ som kan brukes til lys eller ha blomster i . Velkommen!

facebook.com

Fin fredag folkens! Har hjelp i kassa i dag, hun mener vi kan ta betalt i seifilet isteden for penger men jeg er ikke helt enig. 😉 Det har blitt august og vi har ikke søndagsåpent lenger, men du er hjertelig velkommen både i dag og på lørdag!

facebook.com

Velkommen i hagen! Søndag og vi har åpent til klokka tre. Slå deg gjerne ned i hagen eller i drivhuset med en kaffe- eller tekopp, og titt inn på alle de fine tingene vi har i butikken nå. Skal du på blåbærtur har vi bærplukker og sylteglass til en rimelig penge! 🌞

facebook.com

facebook.com

Velkommen innom hagen i dag. Slå deg gjerne ned på en av de fine nye benkene våre, Krogs café er åpen ved porten vår og selger nystekte sveler og kaffe på frimarkedet i gata. 👌😀 Åpent ti til tre!

facebook.com

Lørdag er det frimarked på Ørje, og vi har som alltid også åpent med mange gode tilbud i butikken. Velkommen innom!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

thirudstrikkekafé,magicloop,sandnesgarn,igroshage,strikking

På #strikkekafé demo av #magicloop #strikking #sandnesgarn #igroshage @igroshage

strikkekafé,magicloop,sandnesgarn,igroshage,strikking
@thirud, instagram.com

igroshage

Føles nesten som sommer i dag, bare minus fem! Ser ikke helt ut som sommer utenfor butikken ennå. Åpner snart, velkommen innom. Siste sjanse til å sikre seg salgsrester før vi må pakke vekk jul og vinter og slippe inn våren i butikken!

@igroshage, instagram.com

igroshagedrivhus,swedengreenhouse,snow,winter

Vinterhvile #drivhus #swedengreenhouse #snow #winter

drivhus,swedengreenhouse,snow,winter
@igroshage, instagram.com

Quiz