Top Local Places

Risen Grotte

Rødenes, Ørje, Norway
Real estate

Description

ad

Ligger idyllisk til i rolige omgivelser inne i Rødenes' dype skoger. Grotta er utelukkende naturlig opplyst. Det vil si av peisvarme og rundt 700 stearinlys. Dette gir en unik stemning og miljø. Det gir også en behagelig temperatur året! I grotta kan gjestene benke seg rundt store langbord, og nyte veltilberedte og utsøkte matretter, bl. a. vilt fra de dype skoger. Kaffen som selvsagt hører med, etter et godt måltid, er ekte kokekaffe. Dvs. vi koker den på peisvarmen og serverer den rett fra svartkjelen. Og mens vi nyter den gode maten, den herlige kaffen, stemningen og selskapet med mennesker vi trives sammen med, kan vi lytte til levende trekkspillmusikk. Og kanskje også delta i allsang.

Utenfor grotta finner vi spennende og sjarmerende omgivelser, f.eks. er det lagt opp en flott aktivitesløype som snor seg i kanten av et rikt fiskevann. Vi byr på aktiviteter som øksekast, avstandsbedømmelse, lassokasting på elghode og mye moro.

Risen Grotte er et midt-i-blinken-valg for kurs og konferanser, og en like ypperlig arena for festlige sammenkomster av alle slag.

NYHET!
Du kan bli viet i Risen Grotte, idet biskopen i Borg har godtkjent stedet for vigsel. Ta kontakt med vertskapet for ytterligere informasjon og avtale. Vi gleder oss!

CONTACT

Quiz