Top Local Places

Statoil Ørje

Trekanten 1, Ørje, Norway
Automotive

Description

ad

Statoil Ørje ligger kloss inntil E18 ved Ørje sentrum. Her finner du mat for folk som er i farta, som pølser, hamburgere, calzone, baguetter osv. Vi har også et rikholdig utvalg av mineralvann og kioskvarer, samt bilrekvisita og oljeprodukter.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Minner om at du får nystekte vafler hele dagen hos oss på Statoil Ørje 👍😉

Timeline Photos
facebook.com

Statoil Fuel & Retail Norge

facebook.com

Timeline Photos

Hils på CC (Carl Christian) han er en ekte Ko(a)labjørn og han elsker Coca Cola i alle varianter. Han synes du bør komme innom Statoil Ørje, for nå får du to halvlitere med Coca Cola (alle varianter) for bare 38 kr + pant :-) Og du må gjerne gi ham en klem, for han er egentlig ganske kosete :-)

Timeline Photos
facebook.com

Kjære kunder! I kveld etter kl 19 må vi stenge vannet på stasjonen for å få montert et filter på vanninntaket. Dette betyr at vi i samme periode må stenge vaskehallen, toaletter etc. Vi vil fylle opp en del kanner med kaffe så vi har en stund. I følge rørlegger Stig Granli, så regner han med å bruke 1-1,5 timer på jobben.

facebook.com

Kjære kunder! Da er vaskehallen i drift igjen, endelig. Det tok dessverre litt tid å få deler. Vi håper de problemene vi hadde er løst, maskinen er gjennomgått og all sand og smuss fjernet, dyser og ventiler er renset. I tillegg har kommunen spylt rørene, og vi får til uken montert filter på vanninntaket. Så vi krysser fingrene :-)

facebook.com

Timeline Photos

I dag er lykkedagen for alle Coca Cola elskere, for nå får du nemlig alle varianter av Coca Cola til halvpris! Og ikke nok med det.. for hver flaske du kjøper, så får du med et skrapelodd, hvor du bl.a. kan vinne en splitter ny Volvo V60 Cross Country :-)

Timeline Photos
facebook.com

Kjære kunder! Vi beklager å måtte stenge vaskehallen inntil videre. Trolig har alle sprengningene i forbindelse med veibyggingen på E18 medført at avleiringer etc har løsnet i vannrørene og dette har blitt fraktet inn i pumpene, slik at dyser, ventiler etc tettes. Dette kan medføre at pumpene stopper og at biler skades. Dette kan vi ikke tillate. Vi jobber med å finne løsninger, slik at vi kan komme i gang i gjen, forhåpentligvis til uken. Vi beklager uleiligheten, men håper på forståelse.

facebook.com

Timeline Photos

Nå kan du vinne en Volvo V60 Cross Country :-). Kjøp en 0,5 ltr Coca Cola (valgfri variant) og du får med et skrapelodd. Kjøper du 2 cola, får du 2 skrapelodd osv :-) Skraper du fram en colaflaske, så vinner du det. Skraper du fram en bil, så er du blant 10 heldige og bilen trekkes blant disse 10. Kom innom!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sulten? Prøv vår nye Taco burger med salsa og Tortilla chips. mmmmm!

Timeline Photos
facebook.com

I dag kan det nok bli litt rotete og kaotisk hos oss, for vi skal installere SafePay ved kassene. SafePay er et lukket betalingssystem som gir en rask og enkel betaling. Systemet er sikkert kjent blant mange av dere og er i bruk i mange dagligvarebutikker, kiosker postkontorer etc. Systemet sikrer alltid en riktig betaling og riktig tilbakebetaling av vekslepenger i tillegg at det gir våre ansatte en økt trygghet fordi de ordinære kassaskuffene forsvinner. Vi håper dere vil bære over med kaoset :-)

facebook.com

Timeline Photos

Idag... 1kr rabatt på drivstoff til alle Statoil Extra kunder. Er du ikke medlem, så kom innom og registrer kortet ditt før du tanker :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Pølser til frokost, pølser til lunsj, pølser til middag! I dag har du muligheten for nå får du alle pølser til kun kr 20! Hele dagen!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

tommy_nilsson_2336

.... Ørje, første stopp på veien til Mauritius. Diesel, pølse og kaffe så er det strake veien til Arlanda 😊

@tommy_nilsson_2336, instagram.com

Quiz