Top Local Places

Forever Living - Connie Marstrøm

Mølnvollen 1, Ramsund, Norway
Spa

Description

ad

Selvstendig Forever living forhandler - Connie Marstrøm Jeg heter Connie Marstrøm, og er selvstendig forhandler av Forever Living.
Her får du informasjon om produktene, og du kan ta kontakt med meg for bestilling. Du kan også få mer informasjon om hvordan du selv kan bli forhandler.
I mitt sortimentet finnes alt fra kosttilskudd, hudpleieprodukter, sminke og mye annet spennende! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera, og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
Når du handler av meg får du tillegg til produkter av høy kvalitet; 90 dager fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg. :-)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Forever har for ikke lenge siden lansert en helt ny hudpleie-serie som jobber konkret for å gjøre fine linjer og rynker mindre synlige, gjøre huden jevnere og gi følelsen av strålende, fuktet hud som både føles og oppleves yngre- nemlig; Infinite by Forever. En av suksessfaktorene i den nye serien er et eget kosttilskudd med kollagen! (Google it!). Hydrolysert marint kollagen er den viktigste ingrediensen i kosttilskuddet. Vitamin C hjelper til med å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. I dette kosttilskuddet finnes det også juicekonsentrat fra cantaloupemelon, hveteekstrakt fra ceramider samt biotin, som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud - SPOT ON! Denne serien inneholder: hydrating cleanser – rengjøringslotion, firming serum - oppstrammende serum, collagen complex - kosttilskudd, og restoring crème – ansiktskrem. Husk at jeg har 90 dagers fornøyd kundegaranti på alle mine produkter. :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Denne månedens produkt er Aloe Vera Gelly; Planten selv – i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Fantastiske varer skal ut til nye kunder i morgen.🌱 kunne du tenke deg å få mer informasjon om varene jeg selger? Ikke nøl med å ta kontakt!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Denne måneden er det - Aloe Propolis Creme som er månedens produkt. Denne kremen har utrolig mange bruksområder, blandt annet: som kuldekrem - da den ikke inneholder vann, på såre barneromper, på hodeskurv, som håndkrem, eller som hårkur (jeg blander den med balsam, og har det i håret over natten, og det er godt for min tørre hodebunn.) "Basisen i Aloe Propolis Creme er Aloe Vera Gel. Andre ingredienser er propolis, kamille og allantoin som er kjente for sine hudpleiende egenskaper. Til slutt har vi tilsatt vitamin A og E som også pleier huden. Aloe Propolis Creme er utmerket for tørr hud. Den er både mykgjørende og fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Den kan brukes over hele kroppen både som hånd- og fotkrem og som dag- og nattkrem. Passer også følsom hud. Når du først har begynt å bruke Aloe Propolis Creme, forstår du hvorfor den er et av våre mest populære produkter."

Timeline Photos
facebook.com

Minimesse

JaHa pub & catering inviterer til minimesse. Her vil du kunne se og få kjøpt produkter fra Forever Living Husfliden i Ramsund Mary Kay Perfect home Keth's smykker Det vil bli gratis kaffe og kaker! Velkommen til en trivelig ettermiddag på puben. Om du ikke har mulighet til å komme men har lyst å bestille, tar jeg imot bestillinger som blir levert samtidig som varer bestilt på messen. Her er link til katalog: http://foreverliving.s3.amazonaws.com/flippingbook/TheProducts_NO_16_17/index.html

Minimesse
facebook.com

Timeline Photos

Jeg søker 3 personer som kunne tenke seg muligheten til å handle fantastiske produkter til innkjøpspris, som vil tjene litt ekstra, eller som kanskje vil gjøre dette til en heltidsjobb! Er DU personen jeg leter etter? Gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Denne måneden er det -Forever marine mask- som er måneden's produkt. En utrolig god ansiktsmaske som jeg bruker 2 ganger i uken, og huden føles utrolig behagelig etter bruk. Den passer til alle hudtyper, til og med til min super-sensitive hud. "Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Det skjer ved hjelp av naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene fra Aloe vera, honning og agurk. Dessuten inneholder den rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig."

Timeline Photos
facebook.com

ProductBrochure_160711_SV_flipbook

Ny produktkatalog er ute, og der er det en del spennende nyheter :) Ta en titt da vel. http://foreverliving.s3.amazonaws.com/flippingbook/TheProducts_NO_16_17/index.html#11

facebook.com

Shop - Forever Aloe Vera

Endelig er den her, mange av godsakene, i reisestørrelse! Også genial som gavekit, eller hvis du bare er nysgjerrig på å prøve litt forskjellige produkter, til en fin pris. Gjerne ta kontakt hvis du er interessert :-) http://myaloevera.no/conniem/nb/shop/category/hud/product/forever_travel_kit_1

facebook.com

Start - Forever Aloe Vera

Endelig har jeg kvalifisert meg til egen hjemmeside :D Gjerne ta en titt på http://myaloevera.no/conniem/

facebook.com

Forever Living - Connie Marstrøm's cover photo

Forever Living - Connie Marstrøm's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Aloe heat lotion er en massasjelotion som inneholder aloe vera (såklart), mentol og eukalypsusolje. Denne lotionen har mange bruksområder, og kan brukes blandt annet på stiv nakke og i fotbad 🌱 Den gir en deilig og avslappet følelse, og den trekker fort inn i huden 👍🏻

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Forever Living - Connie Marstrøm