Top Local Places

Karjolen Pub

Sverresgate 19, Porsgrunn, Norway
Pub

Description

ad

VELKOMMEN TIL KARJOLEN SIN OFFISIELLE SIDE!

Liten og sagnomsust pub midt i Porsgrunn. Stort utvalg av drikke og en ypperlig plass for den gode samtale.

“En upretensiøs pub med sjel!”

Den gamle og sagnomsuste puben i hjertet av Porsgrunn ønsker alle gamle og nye kunder velkommen inn for en god opplevelse I en avslappende atmosfære.

Fraværet av musikk, tv-sendinger og sport gjør Karjolen til en sosial pub der man kan diskuterer og snakke sammen, på tvers av alder, bakgrunn og profesjon. Karjolen er et ypperlig sted å møtes for nye og gamle venner!

Vi har et bredt utvalg av drikke for en hver smak, nyt den inne i den koselige puben, eller ute på den flotte og usjenerte uteplassen vår. Vi kan også tilby byens eneste utendørs biljardbord, brettspill, dagens aviser og bokkassa der du kan gi bort og ta med deg bøker.

Vi sees på Karjolen, plassen for de gode samtaler!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I morgen lager Anders fra Spiller Ingen Kasserolle sin berømte fiskesuppe med brosme, blåskjell, fenikkel og urter til vårs :-) Det blir stas det! Nybakt brød får vi også. Maten er klar fra 14.30

facebook.com

Dagens suppe er tradisjonell ertesuppe med røkt knoke og rotgrønnsaker. Nybakt brød og smør følger med😊

facebook.com

Dagens suppe: Gulasj med nybakt landbrød fra Spiller Ingen Kasserolle 😍 Kom å spis!😁

facebook.com

Førstkommende fredag spiller Tommy Trucker & The April Fools live på Karjolen Pub! Hva kan vi si om musikken? Skikkelig trøkk;-) Det er som alltid gratis inngang, en bar som er fylt til randen og topp stemning. Håper vi sees :-D

facebook.com

BREAKING NEWS: hver torsdag serverer vi nydelige supper med rykende ferskt bakverk fra Spiller Ingen Kasserolle! Denne uka er det gulasj som står på menyen 😍 På fredag spiller husbandet, mange grunner til å ta turen innom puben denne uka også altså😉 Håper vi sees!

facebook.com

☃Riktig god jul fra alle på puben🌲 Håper dere har en deilig feiring, og at vi sees i romjulen ❤

facebook.com

🌲ÅPNINGSTIDER I JULEN:🌲 Julaften: 12.00-16.00 og 21.00-02.30 1. dag: 14.00-02.30 2. dag: 14.00-02.00 Nyttårsaften: stengt 1. nyttårsdag: 18.00- så lenge det er folk. Quiz kl 19.00 😊 De andre dagene har vi åpent som normalt. Riktig god jul og godt nyttår til alle våre kjære gjester! Alle vårs på Karjolen håper å se dere på pøbben i jula, viktig å kose seg og senke skuldrene også vet dere😉☃

facebook.com

🎵HUSBANDET SPILLER LIVE MUSIKK TIL FREDAG😄 Førstkommende fredag er første fredag i måneden, og vi vet hva det betyr, April Fools spiller live fra kl 21.00! Spiller Ingen Kasserolle serverer middag fra kl 16.00, ferskt kjøtt og suppe med sursøt løksaus, hjemmebakt brød rett fra ovnen og luftig urtesmør står på menyen 😍 Det er ingen ingangspris for å komme å nyte god musikk, mat og drikke hos vårs, håper vi sees på pøbben til fredag!

facebook.com

Søndag 17. desember er det igjen duket for julelunch på Karjolen! Tradisjon tro, kan vi friste med stor lunchbuffet fylt med all mulig julespesialiteter, pålegg, ferskt bakverk og alt som er godt. I år har du også muligheten til å smake på sesongens drikke inntil maten, her har vi også et ekstra bredt utvalg :-) Lunchen serveres fra kl. 13.00 Pris: Spis så mye du orker 100,- Spis så mye du orker + 3 av julens drikke 250,- Det er ingen obligatorisk påmelding, men du har mulighet til å komme innom puben å forhåndsbestille. Håper så mange som mulig har tid til å spise lunch med vårs i år også, hjertelig velkommen alle sammen! :-D

facebook.com

facebook.com

facebook.com

I morgen er det den første fredagen i måneden, og det betyr at April Fools spiller live musikk på pøbben fra kl 21.00😄🍻 Denne gangen er det rykende fersk grønnsakssuppe med oksekjake og rundstykker på menyen, maten serveres fra kl 16.00😋 Håper vi sees!

facebook.com

Quiz