Top Local Places

JYSK Norge

Tevlingveien 23, Oslo, Norway
Retail Company

Description

ad

JYSK Norge's Facebook-side gir deg inspirasjon til hjemmet, tips til en god natt søvn, og mange gode tilbud. Besøk oss på www.jysk.no Husregler på Facebook

Velkommen til den offisielle Facebook-siden til JYSK Norge, her kan du alltid finne gode tilbud og inspirasjon til hjemmet. Vi bestreber oss etter å svare på dine henvendelser så fort som mulig mellom kl. 09.00 og 16.00, mandag til fredag.

Kundeservice:

Du kan alltid besøke JYSK kundeservice på http://jysk.no/customerservice. Her finner du svar på de fleste spørsmålene om ordrer, frakt, produkter og klager. Andre spørsmål om produkt eller assortiment, samt generelle spørsmål om JYSK er hjertelig velkomne her på Facebook.

Retningslinjer:

Bruk vennlig språk: Vi bruker alltid vennlig språk. Både når vi møtes fysisk og på nettet. Derfor forbeholder JYSK seg retten til å slette innlegg med støtelig eller krenkende innhold, og i spesielle tilfeller kan slik aktivitet føre til at brukeren blir blokkert fra siden.

Personangrep: Innlegg og kommentarer som vi karakteriserer som personangrep mot JYSK ansatte eller andre Facebook brukere vil bli fjernet uten advarsel.

Sensitiv informasjon: Vår Facebook-side er offentlig tilgjengelig, og du skal derfor unngå å dele sensitiv informasjon på siden. Dette inkluderer for eksempel personnummer, telefonnummer, adresse, og lignende. Slik informasjon bør sendes som privatmelding hvis det er nødvendig.


Spam: Brukere som gjentatte ganger legger igjen det samme innholdet på JYSKs Facebook-side risikerer at innholdet blir slettet, og i spesielle tilfeller kan slik aktivitet føre til at brukeren blir blokkert fra siden.

Reklame: JYSKs Facebookside er forbeholdt innhold om JYSK. Reklamer eller annen form for markedsføring for andre virksomheter, begivenheter eller lignende er derfor ikke tillat og vil bli fjernet uten advarsel.

Vi henviser dessuten til Facebooks fellesskapsregler (https://www.facebook.com/communitystandards) og tjenestevilkår (https://www.facebook.com/terms).

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

JYSK Norge

🧡 Nye farger, former og materialer 🧡 Utforsk våre nye møbler og interiørvarer

facebook.com

Dette er årets høsttrender

Vi ønsker tre alternative og utfordrende trender velkommen. Felles for alle trendene er iøynefallende fargekombinasjoner, rått design og spirituell symbolikk.

facebook.com

Dyne- og madrassuke

Nå kan du spare opptil 50% på utvalgte dyner og madrasser. Vi har også halv pris på frakt på online kjøp

facebook.com

Nyhet! JONSTRUP spisestol i rosa og gull

Nå kommer kundefavoritten JONSTRUP i rosa med gullben. Hva synes dere? 😊

facebook.com

Timeline Photos

Har du sett vårt nye minimagasin med høstens nyheter innen møbler, tekstiler og interiør? Sesongens fargepalett inspirerer til å jobbe med både harmoniske ton-i-ton-farger og lekne kontraster. Former med geometriske referanser til sirkler, halvsirkler og rektangler med skarpe linjer, passer fint sammen med de mer organiske siluettene. Vi ønsker nyhetene i JYSK velkommen. Les hele magasinet her: http://jy.sk/e9k

Timeline Photos
facebook.com

Innkjøperens favorittnyheter innen interiør

Tina Nymann har vært JYSKs innkjøper av interiør siden 2015. Vi har bedt henne om å dele sine favorittnyheter med oss fra denne sesongens kolleksjon.

facebook.com

JYSK Norge

Det kommer hele tiden inn nye varer til butikkene våre, men nå har vi sluppet enda flere nyheter enn vanlig. Her er noen av våre favoritter

facebook.com

Timeline Photos

Tidlig morgen den 19. august har JYSKs grunnlegger Lars Larsen gått bort, 71 år gammel. Lars Larsen - eller Kjøpmannen, som han var best kjent som blant kollegaer - sovnet stille inn i sitt hjem i Silkeborg med den nærmeste familie ved sin side. Lars Larsens reise begynte med den første JYSK-butikken i Aarhus i 1979 og har utviklet seg til å bli en internasjonal butikkjede med over 2800 butikker og 23 000 ansatte i 52 land. Alt sammen på kun 40 år. Lars Larsen stod i spissen for JYSK inntil juni 2019, da han valgte å overlate styreformannsposten for Lars Larsen Group til sin sønn, Jacob Brunsborg. Selv om grunnleggeren ikke lenger er blant oss, lever kjøpmanskapet videre i JYSK og blant alle oss ansatte. Hvil i fred.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

🧡 Nye farger, former og materialer 🧡 I vårt nye minimagasin finner du noen av våre nye møbler, tekstiler og tilbehør. Les hele magasinet her: http://jy.sk/e7e

Timeline Photos
facebook.com

Returner kjøpet ditt når som helst

Hos oss er det enkelt å bytte eller returnere et produkt om du har ombestemt deg.

facebook.com

Våre 7 beste råd til å rydde opp hjemme

Å rydde opp hjemme er ikke morsomt, men nødvendig. Les våre beste tips til hvordan du kan rydde opp hjemme - og holde det ryddig!

facebook.com

Spar opptil 60% på utvalgte skrivebord

Et godt skrivebord er uunnværlig når man jobber hjemmefra eller studerer.

facebook.com

Quiz

NEAR JYSK Norge

Oslo

Oslo, Norway
Region