Top Local Places

Bydel Nordstrand

Cecilie Thoresens vei 11b, Oslo, Norway
Public Service

Description

ad

Velkommen til Bydel Nordstrands offisielle facebookside.
På denne siden deler vi nyheter fra bydelen. Vi svarer også på generelle spørsmål fra publikum. Velkommen til Bydel Nordstrands offisielle facebookside.

På denne siden deler vi saker fra bydelen. Vi svarer også på generelle spørsmål fra publikum.

Har du enkeltsaker du ønsker at Bydel Nordstrand skal behandle, ber vi deg kontakte oss på postmottak@bns.oslo.kommune.no

Tenk gjennom hvilke opplysninger du legger ut og ta vare på ditt eget og andres privatliv.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Bydel Nordstrand's post

LEK, et gruppetilbud for barnefamilier med ønske om livsstilsendring. Tilbudet er gratis, sjekk det ut! For mer informasjon ta kontakt med helsesykepleier Grethe Foss på tlf. 90472849 eller mail grethe.foss@bns.oslo.kommune.no

Photos from Bydel Nordstrand's post
facebook.com

Lambertseter Bryteklubb

Lambertseter Bryteklubb har flotte tilbud til barn😊 Kan det være noe for ditt barn? https://www.facebook.com/1162501890447468/posts/2670863196277989/

Lambertseter Bryteklubb
facebook.com

Vi skal på valgturné og vil snakke med deg!

NRK Østlandssendingen skal på valgturné og sender direkte radio fra vår bydel. De vil høre hva mannen i gata bryr seg om i valgkampen🎤. Har du lyst til å skravle, lytte til sendingen og kanskje være med på radioen? Ta turen innom Sæter torg torsdag 29. august 14:00-17:00. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/vi-skal-pa-valgturne-og-vil-snakke-med-deg_-1.14665494

facebook.com

Parkeringsplass stengt 28.august 🚙🚧🚫 Bydel Nordstrand planlegger å bygge en flott streetbasketbane på deler av parkeringsplassen i Langbølgen (mellom Langbølgen og fritidsklubben)⛹🏾‍♂️⛹🏼‍♀️. Det skal gjøres grunnboringer på parkeringsplassen onsdag 28.august. Derfor stenges parkeringsplassen midlertidig denne dagen. Det vil ikke være mulig å parkere på parkeringsplassen denne dagen. Det vil bli satt opp skilt ved parkeringsplassen 24 timer før den stenges. Parkeringsplassen vil være åpen igjen torsdag 29.08 eller fra det tidspunktet entreprenøren er ferdig med sitt arbeid. Takk for tålmodigheten.

facebook.com

I dag var den offisielle åpningen av Munkerud miljøbarnehage🙌🏻 Raymond Johansen og Inga Marte Thorkildsen klippet snoren. Det er all grunn til å være stolt av den nye barnehagen. Her har de hatt fokus på miljøet fra A-Å med helt nye miljøløsninger. Bygget er bygget med massivtre, som gir et imponerende lavt CO2 avtrykk og et inneklima i verdensklasse. De har også eget kretsløpssystem med 50 000 meitemarker! Her kan barn vokse opp med viktig miljøkompetanse🌱🌿.

I dag var den offisielle åpningen av Munkerud miljøbarnehage🙌🏻 Raymond Johansen og Inga Marte Thorkildsen klippet snoren. 

Det er all grunn til å være stolt av den nye barnehagen. Her har de hatt fokus på miljøet fra A-Å med helt nye miljøløsninger. Bygget er bygget med massivtre, som gir et imponerende lavt CO2 avtrykk og et inneklima i verdensklasse. De har også eget kretsløpssystem med 50 000 meitemarker! Her kan barn vokse opp med viktig miljøkompetanse🌱🌿.
facebook.com

Oslo kommune

Byrådet lyser ut 750 000 til å fremme frivillighet og deltakelse blant innbyggere over 60 år i Oslo. Ideelle og frivillige lag, foreninger, organisasjoner og sosiale entreprenører i Oslo kan søke om midler.

Oslo kommune
facebook.com

Grøntarealer Bydel Nordstrand

De siste to ukene har fire ungdommer fra bydelen hatt sommerjobb i bydelsadministrasjonen. Her har de jobbet med park og laget video om grøntarealene i bydelen. Se videoen her.

Grøntarealer Bydel Nordstrand
facebook.com

Bli med på årets Rullator- og stavgangsløp! 24. september arrangerer vi sammen med Bydel Søndre Nordstrand og Bydel Østensjø årets happening for alle Oslos seniorer. Sted: Lambertseter stadion. Kl. 1000-10:45 Registrering og utdeling av startnummer Kl. 1100 Åpning ved ordfører Marianne Borgen Kl. 1110 Oppvarming Kl. 1125 Startskuddet går Kl. 1200 Servering av mat og drikke Kl. 1215 Jenny Jensen underholder Kl. 1245 Premieutdeling ved byråd Tone Tellevik Dahl Sentralt eldreråd og lokale gir ut pris for best pyntet deltaker/hjelpemiddel Kl. 1300 Maria Haukaas Mittet underholder Konferansier Frode Kyvåg takker for årets løp! Arrangementet er gratis. Meld deg på her: http://bit.ly/rullator Foto: S.C.Jarild

Bli med på årets Rullator- og stavgangsløp! 24. september arrangerer vi sammen med Bydel Søndre Nordstrand og Bydel Østensjø årets happening for alle Oslos seniorer.

Sted: Lambertseter stadion.

Kl. 1000-10:45 Registrering og utdeling av startnummer
Kl. 1100 Åpning ved ordfører Marianne Borgen
Kl. 1110 Oppvarming
Kl. 1125 Startskuddet går
Kl. 1200 Servering av mat og drikke
Kl. 1215 Jenny Jensen underholder
Kl. 1245 Premieutdeling ved byråd Tone Tellevik Dahl
Sentralt eldreråd og lokale gir ut pris for best pyntet
deltaker/hjelpemiddel
Kl. 1300 Maria Haukaas Mittet underholder

Konferansier Frode Kyvåg takker for årets løp!
Arrangementet er gratis. Meld deg på her: http://bit.ly/rullator

Foto: S.C.Jarild
facebook.com

Vei på Ekebergsletta mangler et navn. Har du et navneforslag? Veien som går mellom Ekebergveien og Jomfrubråtveien, rett nord for EKT rideskole og husdyrpark, har ikke offisielt vedtatt navn. Derfor ber vi dere, innbyggere i Bydel Nordstrand, om å komme med navneforslag. Det finnes allerede tre forslag til navn: Grønnesletten, Grønnestuen og Grønnestuveien. Send forslag eller kommentarer til de forslagene som allerede er sendt inn til: postmottak@bns.oslo.kommune.no. Frist: 20. september 2019. Les mer om navnsettingen her: http://bit.ly/navnsetting

Vei på Ekebergsletta mangler et navn. Har du et navneforslag?

Veien som går mellom Ekebergveien og Jomfrubråtveien, rett nord for EKT rideskole og husdyrpark, har ikke offisielt vedtatt navn. Derfor ber vi dere, innbyggere i Bydel Nordstrand, om å komme med navneforslag. Det finnes allerede tre forslag til navn: Grønnesletten, Grønnestuen og Grønnestuveien. 

Send forslag eller kommentarer til de forslagene som allerede er sendt inn til: postmottak@bns.oslo.kommune.no. 

Frist: 20. september 2019.

Les mer om navnsettingen her: http://bit.ly/navnsetting
facebook.com

Har du en hekk eller busker som hindrer sikt og fremkommelighet på fortauet? Ta en kikk, og gjør en innsats med hekkesaksa før skolestart for en trygg og sikker skolevei!

Har du en hekk eller busker som hindrer sikt og fremkommelighet på fortauet?

Ta en kikk, og gjør en innsats med hekkesaksa før skolestart  for en trygg og sikker skolevei!
facebook.com

Bydel Nordstrand's cover photo

Bydel Nordstrand's cover photo
facebook.com

Bydel Nordstrand <3 Norway Cup!

Norway Cup fyller bydelen med fotballglede!⚽️😁 30 000 barn og unge fra 60 forskjellige land er samlet på Ekebergsletta denne uken! Kamper, aktiviteter, konserter, tivoli og verdikamp med kjendiser er bare noe av det flotte som står på! Takk til alle som gjennom et godt samarbeid bidrar til at Norway Cup er et trygt arrangement: Utekontakten Bydel Nordstrand og utekontakter fra hele byen, Oslopolitiet, Natteravnene, Norway Cup - world's largest youth soccer tournament og Helsestasjonen for ungdom. Bydel Nordstrand ❤ Norway Cup!

Bydel Nordstrand <3 Norway Cup!
facebook.com

Quiz

NEAR Bydel Nordstrand

Korketrekkeren

Oslo, Norway
Local Business

Hull Ice Arena

Oslo, Norway
Local Business