Top Local Places

Rustad skole

Paal Bergs vei 30, Oslo, Norway
Elementary School

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I dag får vi besøk av den kulturelle skolesekken med skolekonserten «Lyden av Munch». Våre flinke kulturverter (Märta, Tove, Ida, Isabella og Kasper) har gjort nødvendige forberedelser, slik at utøverne får en god opplevelse. Vi gleder oss til konserten!

facebook.com

1. Trinn feirer 100 dager på skolen med pølsefest og 100 spreke øvelser! 💯

facebook.com

Moro med snø! ☃️❄️ Mye flott aktivitet i skolegården i dag, i tillegg til alle som akte både bak skolen og ved kunstgressbanen. 🌨☃️⛸🛷😊

facebook.com

Godt tilbud til elever som bor på Skullerud 👍😊

facebook.com

Tradisjonen tro gikk vi i fakkeltog til Rådyrdalen i dag - siste skoledag før jul. Der ventet 6. trinn med bål. Rundt bålet sang vi julesanger og deretter var det skattejakt for å finne klassens godtepose 🎄🤶 Tilbake på skolen ventet fantastiske foreldre med grøt til alle! Tusen takk til FAU!

facebook.com

Elever og ansatte var i dag invitert til juleforestilling i samlingssalen. Det var 3. Trinn som arrangerte. Og gjett om de leverte! Det var helt magisk ✨🌟 Tusen takk til alle flinke elever og lærere i 3. Trinn! Julestemningen er herved på plass 🌟🎅🏻

facebook.com

I desember har biblioteket kjørt en quiz om julen 🎅🏻✨. I dag ble vinnerne kåret: Sofie og Nadja i 5A, og Fatma i 4A. Vi gratulerer de flinke jentene 👏🏻👏🏻👏🏻

facebook.com

Godkjent og sertifisert! Nå er vi (igjen) offisielt Miljøfyrtårn 👏👏 Vaktmester og rektor var i bystyresalen i Rådhuset i dag, og tok i mot plakett. Nå skal vi fortsette å jobbe for bærekraftige og miljøvennlige forhold på Rustad skole!

facebook.com

I dag har vi gjennomført samlinger både i kirken og på skolen. Elevene på Rustad deltar i gjennomføring av programmet begge steder. Vi som var på skolen hadde en hyggelig stund sammen hvor vi tradisjonen tro er med på sang, innspill om juletradisjoner, hyggelige små filmer og høytlesing av julefortelling. I kirken deltar også elevene aktivt, og det meldes om god stemning også der i dag.

facebook.com

Kampanjen «Hjertesnakk» er synlig også i kunst & håndverk! Flotte produkter!

facebook.com

Alternativ julefeiring i vårt nærmiljø 🌟 på selveste julaften 🌟

facebook.com

«Når du har en venn blir hjertet varmt» ❤️ Gode ord i et vakkert lite dikt, skrevet av en gutt på 7 år. Takk for mange fine bidrag til diktkonkurransen, og gratulerer til Erik og Sigurd som ble trukket ut som vinnere.

facebook.com

Quiz

NEAR Rustad skole

Oslo

Oslo, Norway
Region