Top Local Places

Sparebanken Narvik

Kongens Gate 24, Narvik, Norway
Bank/financial services

Description

ad

Lokal sparebank med kontorer i mange "viker" i Ofoten regionen. Du finner oss i Narvik, Bjerkvik og Kjøpsvik og her på Facebook. Som lokalbank har vi de beste forutsetninger for å dekke lokalmarkedets behov for finansiering, både innenfor privat- og næringslivsmarkedet.  

Vi har konkurransedyktige produkter, og vi har satset sterkt på finansiell rådgivning for å dekke våre kunders behov. Vi er en stor bidragsyter overfor det lokale idretts- og kulturlivet.

Den teknologiske utvikling har gjort det mulig å benytte bankens tjenester uansett hvor du befinner deg, slik at kunder som flytter til andre steder i landet skal følges opp ut fra det kundeforhold de har etablert til banken.

Henvendelser til oss via Facebook besvares primært i bankens åpningstid mandag - fredag :-)

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi er stolt #samarbeidspartner med Vinterfestuka i Narvik og har derfor selvfølgelig #VUkortet Bestill nytt kort #gratis med VU motiv på www.sn.no #lokalbank i @eikagruppen #veddinside

Timeline Photos
facebook.com

ForteNarvik

👍🏼

ForteNarvik
facebook.com

Siren gleder seg

I dag er det akkurat en måned igjen til vi flytter inn i Det 4. hjørnet. Hør hvorfor Siren gleder seg til å flytte inn i nytt bygg.

facebook.com

Musicals in Concert – VINTERFESTUKA 2016 – Narvik Kulturhus

Vi gir bort seks billetter til førstkommende lørdags Musicals in Concert i Teatersalen! Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å skrive "Vinterfestuka 2016" i kommentarfeltet under. Alle av våre kunder som har kommentert innen klokken 15.00 i dag er med i trekningen.

facebook.com

Rune gleder seg

Nå er det bare litt over en måned igjen til vi flytter inn i Det 4. hjørnet. Hør hvorfor Rune gleder seg til å flytte inn i nytt bygg.

facebook.com

Timeline Photos

Kom og møte oss på Amfi! Førstkommende lørdag står vi sammen med Narvikmegler'n på Amfi Narvik mellom 11.00 og 15.00. Stikk innom for en uformell prat og konkurranser!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

OBS! Telenor opplever for tiden store problemer og det gjør at vi ikke klarer å ta i mot telefonen når kundene våre ringer. Beklager ulempen det medfører, men vi krysser både fingrer, tær, armer, ben og renteføtter for at problemet løser seg.

Timeline Photos
facebook.com

Veronika gleder seg

Flyttingen til Det 4. Hjørnet nærmer seg med stromskritt. Hør hvorfor Veronika gleder seg til å flytte inn i nytt bygg.

facebook.com

Timeline Photos

Vi har trukket den heldige vinneren av to billetter til Marcus & Martinus under Vinterfestuka, og vinneren ble Cathrin Føre!

Timeline Photos
facebook.com

Vinneren av Årets Bedrift

Vi gratulerer Rolf Jørgensen AS med prisen Årets Bedrift 👍🏼

facebook.com

Her er Årets Gründer

Vi gratulerer Indira med Trond og Terje i spissen med prisen Årets Gründer 👍🏼

facebook.com

iPhone til 5 kr og 41 kr svindel er storindustri! - Datahjelperne

Kommer du over et godt tilbud på Facebook, en annonse e.l. eller en nettside som ved første øyekast annonserer et tilbud som er for godt til å være sant, ja da er det nettopp det det er! STYR UNNA. PS: Ønsker du en trygg opplevelse på internett, ja da anbefaler vi nettsiden www.nettvett.no for gode tips og råd 👍🏼

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

sparebankennarviknarvik,lokalbank,styremøte,vinterfestuka,repost

#Repost @eikagruppen ・・・ Styremøte i @eikagruppen i @sparebankennarvik. Alle ansatte med banksjefen er kledd i tradisjonell rallarbekledning hele uken. #vinterfestuka #narvik #styremøte #lokalbank

narvik,lokalbank,styremøte,vinterfestuka,repost
@sparebankennarvik, instagram.com

sparebankennarvikvukortet,samarbeidspartner,lokalbank,gratis,veddinside

Vi er stolt #samarbeidspartner med @vinterfestuka og har derfor selvfølgelig #VUkortet 👍🏼 Bestill nytt kort #gratis med VU motiv på sn.no ⛏ #lokalbank i @eikagruppen #veddinside 😊

vukortet,samarbeidspartner,lokalbank,gratis,veddinside
@sparebankennarvik, instagram.com

Quiz

NEAR Sparebanken Narvik