Top Local Places

Innsikt Consulting og Coaching

, Namsos, Norway
Consulting Agency

Description

ad

Innsikt tilbyr bedriftsinterne prosesser, workshops, foredrag, coaching og rådgivning med målsetning om å skape et bedre resultat i bedriften.  Faktorer som kan bedre resultatet kan være: Salg, kommunikasjon, motivasjon, holdning, kundebehandling, arbeidsmiljø, kultur, mangel på verdier / identitet, omdømme, historikk eller ineffektivitet.

Jeg har jeg lang erfaring med markedsføring, salg og bedriftledelse i mediebransjen og reklamebransjen samt markedsledelse av kjente merkevarer.

Som tidligere leder av tre oppstartsbedrifter har jeg erfaring med å kombinere entreprenøriell tankegang med administrativ virksomhet, og kjenner til utfordringene dette kan gi.

I tillegg jobber jeg som rådgiver og coach for grunderbedrifter i Nord-trøndelag, hos Kunnskapsparken.

Kompetansen innen bedriftstrategisk jobbing i tillegg til coach-rollen oppleves av mange bedrifter som verdifull.

Jeg har et stort nettverk innen kommunikasjon: PR, medierådgivning, reklame, annonsering på nett og print samt ledelse og coaching. Dette gjør det enkelt for deg som kunde å få en helhetlig prosess.

Min utdanning er Markedsøkonom og serifisert Meta-coach og Executive NLP coach.

Sertifisert coach i Den Norske Coach Forening.

Les merpå min Linked-IN-profil: http://www.linkedin.com/profile/view?id=7167377&locale=en_US&trk=tab_pro
RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Klar for en utfordring, eller 52? 😀 Bli med Zestzone og utfordre deg selv på nye ting! Denne ukas utfordring er å BEVISST gi minimum 5 komplimenter. Og se hva som skjer! Gå inn å lik FB-siden: zestzone.no å bli tøffere hver uke! Gøy!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Innsikt Consulting og Coaching