Top Local Places

Lundheim Folkehøgskole

Lundheimsveien 29, Moi, Norway
School

Description

ad

ETT ÅR TO LINJER! Velkommen som søker! Mer info under www.lundheim.fhs.no Lundheim er inkludering i praksis. Vi ønsker å være en møteplass for ungdom med ulik bakgrunn og ulike forutsetninger. Skolen er særlig godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kreativ Data arrangerte sist helg Lundheim LAN nummer 15 i historien. 60 påmeldte deltakere utenfra, pluss årets elever, rigget seg til i gymsalen for tre dager med spillcompoer, moro, og lite søvn. Elevene i Kreativ Data må få en stor takk og all ære for et godt gjennomført LAN. Tilbakemeldingene sier at dette var det koseligste LAN'et folk har deltatt på. KD-elev Andreas har laget denne fine filmen som oppsummerer helga. Og for dem som måtte lure... Så klart blir det Lundheim LAN i 2019, vi sees!

facebook.com

facebook.com

Stipendiatene Selma og Silas inviterte til fredagskos med vegansk pizza og smuldrepai i går 🍕😊👍🏻 Helt supert å lære mer om vegansk mat. Omnomnom! Noch einmal, bitte!

facebook.com

På oppfordring, her er nok en video fra Beat for beat under foreldrehelga. Jan Gunnar Bassbø Multi-Media fanget øyeblikkene på en utmerket måte.Og ikke minst, opplev stemninga.Kanskje kjenner du noen!

facebook.com

De solide medarbeiderne Weini og Anne blir i dag feiret som henholdsvis 30 og 60-års jubilanter. Gratulerer med dagen! Kake til alle😃#lundheimfhs #fhsliv

facebook.com

Mini-fhs 2018 ! Her er foreldrene i fri dressur under Beat for beat, som ble en stor suksess under Mini-fhs. Vi vil takke alle besøkende, elever og ansatte på Lundheim for ei fantastisk flott helg.

facebook.com

Mini-fhs 2018! Gratulerer med vel gjennomført Collage. Dere er kjempeflinke!

facebook.com

Mini-fhs 2018! Fotballguttene danser "Svanesjøen"...

facebook.com

Mini-fhs 2018 Joe Rusi-The history of blues. Tusen takk for en strålende konsert !

facebook.com

Mini-fhs. 2018 Elevene på Allround og Sport utfordrer foreldrene å løse oppgaver med "handikapp"...

facebook.com

Mini-fhs 2018! Elever ved musikklinja spiller for foreldrene.

facebook.com

Mini-folkehøgskole 2018 er i gang! Elevene utfordrer foreldrene i kveld med ulike oppgaver.

facebook.com

Quiz