Top Local Places

Melsom vgs

Melsomvikveien 180, Melsomvik, Norway
High School

Description

ad

Sammen om Vestfolds fremtid. Vi tilbyr:
Naturbruk vg1
Hest og hovslager vg2
Landbruk og gartnernæring vg2
Naturbruk Studieforberedende vg3
Landbruk vg3

Medier og kommunikasjon vg1
Medier og kommunikasjon vg2
Medier og kommunikasjon vg3

Studiespesialisering vg1
Studiespesialisering vg2
Studiespesialisering vg3

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Denne uka har vi hatt storfint besøk av ordfører Bjørn Ole Gleditsch, tidligere fylkesordfører Per Eivind Johansen og stortingsrepresentantene Kårstein Eidem Løvaas og Marianne Synnes. Toppidrettselevene Malene Hauge og Solveig-Kristine Nordhov viste fram og fortalte om skolens fasiliteter sammen med rektor Roar Jenshagen.

facebook.com

I dag har vi besøk av Universitetsturnèen. Alle skolens elever får god informasjon fra studenter som representerer mange av våre universiteter og høyskoler. I tillegg til nyttig felles informasjon om det å være student, har de ulike institusjonene baser hvor elevene kan høre på foredrag og stille spørsmål.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ingen skoledager er like på Naturbruk. I dag har en gjeng elever vært på Solli gård. Matlaging, leirsted, kulturlandskap, fjøsstell og humlekasse var de aktivitetene de kunne velge mellom. Kos rundt bålet og konkurranser var felles for alle.

facebook.com

Vi inviterer interesserte (mulige søkere og deres foresatte) til å komme og få informasjon om tilbudene våre. Det vil i tillegg være anledning til å få en omvisning. Vi vil informere om følgende tilbud: Studieforberedende Medier og kommunikasjon Naturbruk Studiespesialisering med toppidrett hest Arbeidslivstrening Det blir informasjon og omvisning hver hele time mellom klokken 1200 og 1600 og klokken 1800 Velkommen!

facebook.com

Takk til våre entusiastiske og flinke elever som sto for både omvisninger, demotimer i sprang/dressur og i tillegg stekte vafler på Hestesportdagen i helgen.

facebook.com

facebook.com

Hestesportsdag på Melsom.

facebook.com

Forberedelsene til HESTESPORTSDAGEN lørdag den 13. januar kl. 10:00 er godt i gang. Vi rigger ridehall, lager vaffelrøre, planlegger treninger og omvisning. Velkommen til oss 🐴.

facebook.com

Det blir dressur fra kl 1000 – 1130 og sprangridning fra ca 1130 – 1500.

facebook.com

Vi ønsker alle et godt nytt år! Sola har "snudd" og det går mot lysere dager. Velkommen tilbake til skolen i morgen, onsdag til vanlig tid 🙂

facebook.com

Quiz