Top Local Places

Ljørdalen Idretts- og Aktivitets-senter

Lassbekkvegen 3, Ljørdalen, Norway
Sports/recreation/activities

Description

ad

Vi ønsker å lage et tilbud for alle aldere og ambisjonsnivå. LIAS er et treningssenter som skal åpne i gamle Lørdalen skole. Vi ønsker å gi et treningstilbud til folk og hytteeiere i østre og søndre Trysil. Det hadde også vært gøy med Svenske medlemmer. Og vi håper folket i Rörbäcksnäs, Gördalen, og Sälen er nysgjerrige, og ønsker å komme og se.

Vi ønsker å lage tilbud til alle, uavhengig av alder, utgangspunkt eller
ambisjoner.
Her skal du få hjelp til å nå målene dine uansett om det gjelder:
- Trim og aktivitet
- Helse og terapi
- Idrett, utholdenhet og styrke
- Kropp, fettforbrenning og muskelbygging

Det kommer et bredt utvalg av utholdenhetsaparater, maskiner med vektmagasiner for de mest grunnleggende styrkeøvelsene, og gode muligheter for frivekt og kroppsvekt trening. Gymsalen skal være tilgjengelig til ballspill, sirkeltrening eller andre aktiviteter som måtte ønskes. Vi har også ambisjoner om å sette opp en skjerm i gymsalen, så det blir mulig å spille av video med forskjellige gruppetimer.

Vi har ønske om å få et kortlåssystem på inngangsdøra, så medlemmer har tilgang til å trene døgnet rundt alle dager i året.

Åpningstider for medlemmer er 7.00 - 23.00
Resepsjonstider er ikke faste. Ta gjerne kontakt på Facebook eller telefon, 93447832.


Priser:

Drop-in 80,-

1 Ukeskort 180,-

2 Ukerskort 250,-

Månedskort: 380,-

Kvartalskort: 1000,-

Halvårskort: 1750,-

Årskort: 3000,-

For barn mellom 10 og 16 år er prisen halvparten, men de har flere restriksjoner på bruken av studio.

Hvis vi får tak i kortlås som har muligheten til det, så kommer tilbud med klippekort også. Når kortlåsen kommer, så kommer vi til å ha et depositum på kortet, som tilsvarer innkjøpsprisen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi skal rydde ut lagerrommet med teatereffekter. Jeg har ikke sett så nøye på det, men det er noen bakgrunner, noen kostymer og andre effekter. Hvis det er interessant for noen, så kan dere komme og få.

Timeline Photos
facebook.com

Zipline

ZIPLINE!!! Fikk spørsmål fra brodern, om jeg ikke heller skulle festa den på galleri og tvers over salen. Hva mener dere?

Zipline
facebook.com

Tunge løft kan forlenge livet

En artikkel om hvor viktig det er å trene når man er eldere: http://www.nrk.no/trondelag/xl/tunge-loft-kan-forlenge-livet-1.12787125

facebook.com

Photos from Ljørdalen Idretts- og Aktivitets-senter's post

Da har vi endelig fått satt opp speilene. På avstand er de litt morospeil, men på nært hold blir refleksjonene fine. Har også lagt ved bilder av et par apparater som ikke har fått plass på facebook-siden ennå.

Photos from Ljørdalen Idretts- og Aktivitets-senter's post
facebook.com

Du kan gå ned én kilo i uka med god mat

Her er noen matstips som jeg selv pleier å gi. Frukt, grønnsaker, fisk og fugl gir lite calorier, selv om man spiser seg mett. http://www.klikk.no/helse/kosthold/slank/article1626864.ece

facebook.com

Årsmedlemskap 2500 Kr fra 26. Januar 2016 - 26. Februar 2016. For å prøve å gjøre trening mer tilgjengelig for flere, vil jeg prøve lavere årspris en periode. Hvis dette blir populært, og mange nye melder seg inn, kommer prisene på langtidsmedlemskap til å bli faste lave. Jeg endrer samtidig reglene for barnemedlemskap. Voksenpris gjelder fra 14 år, og barn yngere enn dette må ha medlemskap sammen med en foresatt. Prisen forblir 50% for barn.

facebook.com

Timeline Photos

I dag var det mange som hadde det gøy på trening. Det var fult i gymsalen, folk trente i apparater, spilte bordtennis, og ingen ville hjem. Sleng dere med på moroa alle sammen! :)

Timeline Photos
facebook.com

I tillegg til at gymsalen kommer til å bli brukt av sportsklubben, blir det (forhåpentligvis) også litt arbeid i gymsalen framover. Jeg har alt jeg trenger for å utføre planene jeg skrev om i starten på desember. Storskjerm med tilhørende plexiglass og stålspeil. Det er større jobb enn jeg klarer alene. Så hvis noen har tid til å være med på dugnad, så hadde det vært til stor hjelp for meg, og gi muligheten for et bedre tilbud til folket i dalen.

facebook.com

Lørdalen Sportsklubb

Gymsalen blir opptatt noen lørdager de neste månedene. Ta en dobbeltsjekk før dere planlegger ballspill disse datoene.

facebook.com

Wenche ble bodybuilder som 52-åring

Det er aldri forsent! http://www.nrk.no/vestfold/xl/wenche-ble-bodybuilder-som-52-aring-1.12751297

facebook.com

1 års dag for LIAS! Til tirsdag har LIAS vært åpent i 1 år. For å feire vil alle nye medlemmer få: - 4 måneder medlemskap til prisen av 3 måneder (1000 kr) - 8 måneder medlemskap til prisen av 6 måneder (1750 kr) -16 måneder medlemskap til prisen av 12 måneder (3000 kr) Tilbudet gjelder for innmeldinger mellom 19. Januar 2016 og 26. Januar 2016, og gjelder for alle som ønker å kjøpe medlemskap i dette tidsrommet.

facebook.com

Quiz

NEAR Ljørdalen Idretts- og Aktivitets-senter