Top Local Places

Valiso as

Skolebakken 10, Ler, Norway
Company

Description

ad

Valiso as Liker du vedvarme? Lik gjerne denne siden. Vi produserer og markedsfører tennbriketter for renslig opptenning i hus, hytte og til friluftsliv. Opptenning av ovn, peis og bål i hus og hytte, jakt, fiske og friluftsliv.
Forum for vedvarme og ovner som Jøtul og Dovre i hus og hytte, og båltenning til all slags villmarksliv, særlig innenfor jakt og fiske, er vår interesse.
Naturvern og miljøvern, interiør, husbygging og hyttebygging er også tema.
Vi har tatt bort ordet kunde.
Har du interesse for renslig vedfyring og stilfullt interiør der du er, blir du en PARTNER. Vi ønsker å diskutere redskaper som Stihl, Husquarna, Partner motorsag, Fiskars øks, vedklyver, fliskutter. Leca piper og murer, kakkelovn og peisinnsats, spjeld og feiing, brannvern, røykvarsler, brannvern og sikkerhet i hus, hjem og hytte.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

VARME GJØR SUSEN i en kald verden der hat og hevn synes å ha stor plass blant noen, vokser det en lengsel etter å se varme og godhet mennesker imellom. Og når den svarte, stygge soten stenger for lyset i ovnen, kan ovnsglass gi slipp på uhumskhetene mye lettere hvis du vasker med aske og vann mens glasset er varmt. Men...bare lunka glass...ikke hett.

Timeline Photos
facebook.com

ANDRE VERDIER I nedgangstid oppdager selv vi som sitter på et smørberg av velstand, at det er de enkle verdier som dypest inne gir oss glede. Å se at St. Paulia i vinduet setter blomster, og at kubbene i ovnen lyser opp og varmer opp i hytta eller i stua. Økonomene sier nå at vi i Norge får øynene opp for hyttelivet igjen, og de enkle hverdagsverdier. Ovnskosen og potteplantene hører antakelig med blant disse verdiene.

ANDRE VERDIER
I nedgangstid oppdager selv vi som sitter på et smørberg av velstand, at det er de enkle verdier som dypest inne gir oss glede. 
Å se at St. Paulia i vinduet setter blomster, og at kubbene i ovnen lyser opp og varmer opp i hytta eller i stua.
Økonomene sier nå at vi i Norge får øynene opp for hyttelivet igjen, og de enkle hverdagsverdier.
Ovnskosen og potteplantene hører antakelig med blant disse verdiene.
facebook.com

Timeline Photos

FRAM MED SAGA OG BEGYNN SKOGSARBEIDET Nå er skogen tørr før sevja stiger. Mange steder er det skareføre og lett å ta seg fram i marka enten det er hjemme eller på hytta. Det letter transporten. Og veden blir prima om den kappes nå på vårvinteren. Så kan du gå ut i skjulet på neste vinter og tenke: Godt å ha ved oppetter veggene når frosten setter inn. www.valiso.no

Timeline Photos
facebook.com

TRE PÅ RAD Mens kald vintersno suser om hjørnene, spraker det lunt i ovnen, hunden sover tungt på matta og strikketøyet får hvile et øyeblikk mens kaffen nytes. Istedenfor å drømme om sommeren, gir det oss mer å være takknemlige for øyeblikket. Ellers blir dagene våre et liv i "mangelens rike" der vi alltid føler oss utilfredse.

TRE PÅ RAD
Mens kald vintersno suser om hjørnene, spraker det lunt i ovnen, hunden sover tungt på matta og strikketøyet får hvile et øyeblikk mens kaffen nytes.
Istedenfor å drømme om sommeren, gir det oss mer å være takknemlige for øyeblikket. Ellers blir dagene våre et liv i "mangelens rike" der vi alltid føler oss utilfredse.
facebook.com

Timeline Photos

TENN-OPP, BEDRE ENN DE FLESTE? SKAL VI BEGYNNE Å TRO DET? I den siste tiden har vi i Valiso fått svært mange flere henvendelser fra kunder som roser kvaliteten på Tenn-opp. De sier: "Tenn-opp er bedre enn det meste vi finner ellers." Så mange har henvendelsene nå vært at vi etterhvert begynner å føle oss trygge på det selv, særlig når vi igjennom to tiår ikke har gjort noen som helst endringer av kvaliteten: Rein voks og topp kvalitet trefiber. Det er kjempehyggelig med så god respons.

Timeline Photos
facebook.com

index

NY BESTILLINGSKNAPP PÅ FACEBOOK Nå kommer du rett til valiso.no ved å trykke på Bestill-knappen her. Smart ! Du kan selvsagt også sende SMS til 93434528 og bestille, eller rett og slett sende oss en mail til postmaster@valiso.no Og husk at det er: Døgnåpent hos Valiso !

facebook.com

Hytteliv

Hytteliv
facebook.com

Quiz

NEAR Valiso as