Top Local Places

Alveland

Bankveien, Dverberg, Norway
Bed and Breakfast

Description

ad

Alveland Butikk og Kafé har sommeråpent alle dager fra 1.6-31.8 Utvidet åpningstid i juli til kl 18.00 hver dag. Fra sept åpent tors tom søn 11.00-16.00  Alveland er et lite såpeverksted som har spesialisert seg i kunsten å lage naturlig kaldrørt såpe. Såpene våre produseres helt uten kunstige tilsetninger, men med god tid og masse kjærlighet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sammen med Nordlyst - Vinterfest i Andøy inviterer vi til minikonsert med Tonje Unstad. Lørdag. Tonje Unstad har de siste 10 årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med fire albumutgivelser bak seg, hvorav én barneplate, har hun turnert over hele landet. Med sin lune humor og gode publikumstekke er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet 2 Spellemannspriser, samt Prøysenprisen.

facebook.com

Nystekte kanelsnurrer 😄 nam nam... åpen kafé torsdag-søndag 11-16 velkommen 🌹

facebook.com

Vi her i Alveland jakter nært og fjernt etter det aller beste til våre kunder. Rita elsker honning og nå har hun endelig funnet en norsk birøkter som høster honning som har den høye standard som Alveland vil by sine gjester. Hanne Knudsen og Solliafarmen honningprodukter holder til på Solbergmoen i Buskerud. I tillegg til å høste den deiligste honningen du kan tenke deg driver den blide birøkteren med Frittgående høner. De første glassene med sommerhonnig og lynghonning er på tur til Alveland. Honningelskere som legger turen innom kan glede seg. Alveland er stolte over å kunne presentere Hannes honning fra Solliafarmen med helse i hver gyldne dråpe.

facebook.com

Marit Sandvik deler denne siden med oss. Noen nyttige tips til hvordan hver enkelt av oss kan bidra i det små til at plastproblemene i verden minskes. Del gjerne!

facebook.com

Venner av Alveland. Snart kommer vi på besøk med masse natursåpe og andre velværeprodukter. Rita besøker Finnsnes og Lions-lokalene der lørdag 3. og søndag 4. februar. Under vinterfestuka torsdag 15., fredag 16. og lørdag 17. mars er det Narvik som får besøk. Begge turene er sammen med Kvinnene fra havet og deres omreisende marked. Vi her i Alveland ber deg spre ordet til folk du kjenner på Finnsnes og i malmbyen.

facebook.com

Hurra! vi skal lage marked på Finnsnes 1.helg i februar. Det blir stas.

facebook.com

Nytt år, gamle vaner. Gjør en kald januarhelg til et varmt minne. Alveland har åpent også denne helgen. Nikoline og Rita har kaffen på kok og nystekte kanelsnurrer fra kl. 11.00. Alveland har også åpent hver torsdag og fredag.

facebook.com

facebook.com

Julefreden har senket seg på Dverberg. Vi ønsker alle en fin jul ❤️

facebook.com

Ikke ferdig med julegavene enda ? Vi holder åpent i butikken hver dag denne uka til og med lillejulaften fra 11-16😋 masse fint i butikken. Kaffe og kaker har vi også. Velkommen !

facebook.com

Julemarked på Kleiva landbruksskole søndag fra 11-15 😄 Martine holder åpent hjemme på Alveland. Vi har fått mye fint til jul, både for liten og stor. velkommen 😄

facebook.com

Kvinnene fra Havet kommer til Svolvær 😄

facebook.com

Quiz

NEAR Alveland