Top Local Places

Kulturhuset i Nærøy

Idrettsveien 1, Kolvereid, Norway
Performance Art Theatre

Description

ad

Kulturhuset i Nærøy, et flerbrukshus med regionfunksjon for hele Ytre Namdal og Bindal. Kulturhuset er en profesjonell arena for teater, konserter og konferansebruk, både for profesjonelle aktører og lokale leietakere. Kolvereid kino er en del av virksomheten.

Du finner Kolvereid Kino på http://facebook.com/KolvereidKino

Denne facebooksida er drevet av oss ved kulturhuset som den for tida viktigste kanalen for informasjonsflyt mellom kulturhuset og regionens innbyggere, samt aktører, skuespillere, musikere og leietakere. Henvendelser her vil alltid bli besvart innen kort tid, samtidig som du finner informasjon om våre arrangementer, billettsalg og litt kulturmoro/konkurranser.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NB: Kun 100 billetter til dette STAND-UP-SHOWET. Gjennomføres i Kulturhusets Lille Sal (Kolvereidvågen) Billetter her: http://bit.ly/dermedbastian Det har ikke hittil lyktes oss å få tak i norgeskjente komikere for å holde standup-show her innenfor de rammer vi har for å fylle kulturhuset med innhold. Men nå går dette fint, siden Jonas likevel er i byen - som skuespillr for Riksteatret. Det blir skikkelig gøy! Jonas sier selv: «Dette blir et humorshow hvor jeg snakker om å plage andre og seg selv. Hva er det det egentlig vil si å være grei og snill? Etter at jeg takket ja til å gestalte rollen som politimester i Kardemomme by, har jeg måttet finne min indre Bastian og oppdaget at jeg har altfor mange likhets trekk med Bastian, men også med tante Sofie. Og Huff av meg! Publikum må kanskje finne ut når man er en tante Sofie, en røver og/eller når i livet er det man heller skulle vært en løve?" Her blir det vaskeekte STAND-UP og det dukker opp flere parodier og figurer som Rønning har skapt igjennom sin over 20års lange kardemomme - nei karri-ere skal det være, som en av landes fremste komikere. Hvordan hadde kardemommeloven vært hvis den hadde vært laget av f.eks Kim Jung-Un, Kong Harald , eller Bjørn Kjos? Litt musikk blir det også, for Jonas har med seg - i tillegg til megafon - en bitte liten gitar for å synge en låt om meninga med livet.» Det blir enkel servering/bar av vår faste samarbeidspartner Mixdur - og ca. en drøy times show, og selv om det er torsdagskveld håper og tror vi at humor- og stand-up-publikum ser sin besøkelesestid og legger kvelden til Kulturhusets lille sal for å få med seg dette!

facebook.com

Vi gleder oss til 15. mars - Dermed Bastian! Billetter her: http://bit.ly/dermedbastian

facebook.com

KardemommeBILLETTER: En reservasjon på 10 billetter som var uavhentet innen fristen ble frigjort og lagt ut for salg nå. 10 billetter samlet på Rad D (fjerde amfirad!) Løp og kjøp! — Products shown: Folk og røvere i Kardemommeby.

facebook.com

OJ. Kardemommeby 15. mars er straks utsolgt jo. Vi åpna de siste seta nå, slik at salen blir utnyttet maksimalt. Stinn brakke - gøy!!! LØP OG KJØP! Ikke list deg stilt på tå iallefall, da kommer du for sent... Dermed BASTIAN!... 🎦 😀 — Products shown: Folk og røvere i Kardemommeby.

facebook.com

100 solgte første dag med billettsalg til Halvdan Sivertsen og "Ennu ikke landa" på Kolvereid 24 april. Hvor mange selges andre dag, mon tro :-O http://bit.ly/halvdan-kolvereid

facebook.com

4 billetter per minutt solgt hittil.. Gøy! :-)

facebook.com

Julegavetips til deg som er sent ute, eller bare ønsker å glede noen litt ekstra: KJØP billett nå!

facebook.com

Julegavetips til deg som er sent ute, eller kan tenke seg å glede noen litt ekstra nå i juletiden: Konsertbillett - Halvdan Sivertsen "Ennu ikke landa" Kulturhuset i Nærøy 24. april 2018. Billetter i salg fra 19. desember kl. 12.00.

facebook.com

Tusen takk for en herlig ettermiddag ved Kulturhuset i Nærøy til alle som kom og opplevde UNG JUL sammen med oss!

facebook.com

AGNES vil heim tel jula! Hør en snutt fra siste finpuss før "Ung Jul" og sørg deretter for å skaffe deg billett til julekonserten på Kulturhuset lørdag (16. desember ja!) klokka 16.00. Billetter: http:/bit.ly/ungjul2017

facebook.com

Har du noen gang hørt "Hey Ho!" av Freddy Kalas og tradisjonsrike "Mitt hjerte alltid vanker" på samme konsert? Lørdag har du sjansen :-) Vi inviterer til en svært variert og spennende julekonsert på lørdag klokka 16.00. Billetter her: http://bit.ly/ungjul2017 — Products shown: Billetter til UNG JUL 2017.

facebook.com

Vi ønsker Nærøyværinger (og alle andre væringer også!) hjertelig velkommen til KULTURHUSETS JULEKONSERT lørdag klokka 16.00. En todelt julekonsert der KolvereidKvintetten opptrer både med sin egen avdeling, og som musikere sammen med lokal ungdom i alderen 13-22 år som presenterer julemusikk DE er glade i. En lokal juleproduksjon som gjennomføres i samarbeid med UKM og Rønningen Lyd- og musikkproduksjon. Dette bør man få med seg! :-) Med ønske om fortsatt herlig førjulstid fra oss ved Kulturhuset i Nærøy: Øyvind, Kari og Edvard. — Products shown: Billetter til UNG JUL 2017.

facebook.com

Quiz