Top Local Places

Tekslo Dykkerklubb

Kleppasjøen 87, Klokkarvik, Norway
Community Organization

Description

ad

Tekslo Dykkerklubb ble stiftet i 1986 i Sund Kommune på Sotra vest av Bergen. Klubben sin aktivitet er for øyeblikket økende og nye medlemmer er velkommen. Tekslo Dykkerklubb ble stiftet i 1986 i Sund Kommune på Sotra vest av Bergen. Vi holder til ved kleppe båtlag. Kompressor og båt ligger her.  Vi starter med faste termindykk til høsten av.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Da er endelig dykkebåten klar til bruk igjen med ny dykkestige som dere ser på bildet. Det er laget fester foran på styrekonsoll der den lagres når den ikke er i bruk. Stor takk til Agnar Steinsland som har utført sveisingen for klubben.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Deltakere på Cmas**: Mandag 1.mai blir det mulighet for å gjøre de praktiske øvelsene som gjenstår på kurset. Vi starter med undervannsnavigasjon på Steinsland klokken 09:00. Deretter fortsetter vi med de andre øvelsene på Kleppeholmen etter dette. For de av dere som har navigasjonen: Møter direkte på Kleppeholmen ca.11:00 Krister

facebook.com

Norges Dykkeforbund

Er vi klare? 👌🏻

Norges Dykkeforbund
facebook.com

Photos from Tekslo Dykkerklubb's post

Båten skal oppgraderes og har kommet på land. Dykkestigen skal monteres. Båten kommer på sjøen snarest råd.

Photos from Tekslo Dykkerklubb's post
facebook.com

Vi kjører igang med klubbdykk onsdag 05.04. Siste klubbtur før påskeferie! Bli med da vel! Båten går fra kleppeholmen 18:00. Meld på under, eller send SMS til Krister (93882666)

facebook.com

Noen av oss skal på teinejakt rundt kleppeholmen i kveld klokken 1830. Bli gjerne med!!! Møt opp eller send SMS til Krister 93882666

facebook.com

Cmas* dykkerkurs

Vi starter begynnerkurs for apparatdykking rundt den 21 august. Vi er fleksible på kursdager og vil tilpasse dette etter hvor mange som melder seg på kurset. Klubben disponerer en del utstyr så det vil bli mulighet til å låne det som trengs for kurset utenom maske, snorkel og svømmeføtter. For påmelding eller spørsmål ring Krister Omdal 93882666. Se også denne lenken: http://ndf.no/index.php?menuid=50&expand=27,30,50

Cmas* dykkerkurs
facebook.com

For deltagere på CMAS** kurs: Teori prøven vil bli avholdt på onsdag 15.03. Tidspunkt: 19:00 Sted: Kleppeholmen.

facebook.com

Norges Dykkeforbund

Da har vi klatret til fjerde plass av de klubbene som har tatt opp teiner gjennom vinteren. Klarer vi å klatre ytterligere utover våren? Håper også de som bevilger midler til dette arbeidet fortsetter slik at vi kan få ryddet større områder. Vi har kun gjennomsøkt en liten del av kysten mellom Kleppe og Skogsvåg så langt, noe som har resultert i ca 50 færre spøkelseredskaper på havbunnen.

Norges Dykkeforbund
facebook.com

Termindykk torsdag 09.03.17 Sted: Kleppeholmen Tidspunkt: 1830 Meld dere på under, eller send sms til Krister (93882666)

facebook.com

Klubbdykk onsdag 15.02.17 Sted: Kleppeholmen Tidspunkt: 1800 Teori klokken 1930 for medlemmer som tar cmas** kurs. Meld dere på her, eller på sms: 93882666 (Krister)

facebook.com

Quiz

NEAR Tekslo Dykkerklubb