Top Local Places

Hovin Samfunnshus

Tømmesdalsvegen 70, Hovin i Gauldal, Norway
Elementary School

Description

ad

Her komme aktuelle saker for Hovin Samfunnshus - kjør debatt! Her komme aktuelle saker for Hovin Samfunnshus - kjør debatt!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hei alle sammen. Da vi vasket kjøkkenet i høst oppdaget vi at det hadde forsvunnet en del «suppeteriner». Er det noen der ute som vet hvor de kan være? Fint hvis de kan bringes tilbake da de er savnet.

facebook.com

Innkalling til Årsmøte for 2017 i Hovin Samfunnshus SA I Samfunnshuset mandag 19. mars 2018 kl. 19.00 Saksliste i.h.t. vedtektenes § 9. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret v/ Merethe Draget, Teialia, 7236 Hovin eller mailadr. merethe.draget@perrigo.com i hende innen 1. mars 2018. Det blir en enkel servering under møtet. For styret Merethe Draget(s)

facebook.com

Det var dugnad før Jul (11. november), med godt oppmøte, men vi har ingen bilder av folk i aktivitet! Hvis dere har noen bilder gjerne legge dem ut på denne siden :-) Takk til alle som deltok!!! Det ble kastet en del, Arne laget hyller på rommet bak kjøkkenet, og kjøkkenet ble vasket og fikk nye gardiner, som vist i en annen post :-)

facebook.com

Fremdeles mulig å kjøpe andeler i Hovin Samfunnshus, som gir 20% avslag på leie av lokaler. Prisen er 100 kr pr. andel. Du må kjøpe minimum 5 andeler. Betal inn på konto: 4245.60.64579. Merk med navn. Så snart din innbetaling er registrert vil du motta et nummerert andelsbrev som bekreftelse.

facebook.com

Nye bord og stoler er kjøpt inn 😁

facebook.com

Takk til Britt Svegård for sying av gardiner til samfunnshuset 🙂!!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Hovin Samfunnshus