Top Local Places

Bykle Breiband

Hovden, Hovden, Norway
Local Business

Description

ad

Har du ikkje fiber? Kontakt oss: kundeservice@byklebreiband.no Tlf 37 88 50 00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kontoret vårt er stengt 21-23 mars på grunn av kurs/konferanse. Det kan være vanskelig å nå oss på telefon, men send oss evt mail på kundeservice@byklebreiband.no eller melding på Facebook.

facebook.com

Vi opplever feil på internett hos enkelte kunder som har BB-Fritidspakke. Feilsøk pågår

facebook.com

Det blir fremdeles sendt ut falske epost som inneholder krypteringviruset. Den siste versjonen kan se slik ut: Emne «Elektronisk kvittering på ditt kjøp 28.02.17» Hei Kjære Kunde, Vedlagt finner du din kvittering som avtalt. (Link til virus) Vi takker for at du valgte å handle hos oss, og håper på snarlig gjensyn. Takk for at du valgte å handle hos oss. Vennlig hilsen Lars Tveit -------------------------------------------------------- Den kommer fra blant annet timex.no

facebook.com

For våre kunder som har BB Fritidspakke er EPG-Programguide falt ut. Feilretting pågår og vi håper det er tilbake i løpet av ettermiddagen.

facebook.com

Etterhvert som resten av fiberane blir reparert, vil kunder nå framover få tilbake internett og TV

facebook.com

Nå er dei 12 første fiberane reparert, og vi har fått tilbake kommunikasjon med sentralen for vestsida av Hovden.

facebook.com

Retting av skade er påbegynt og vi håper å få utbedret feil i løpet av ettermiddagen eller tidlig kveld. Vi beklager de ulemper dette medfører.

facebook.com

Det har i natt blitt fiberbrudd mot Hovden Alpinsenter. Det fører til at abonnenter i Nystøyl, Hovdenut Alpin, Hovden Blå og deler av Skisentervegen har mistet signaler for internett og TV. Vi jobber med feilretting men det vil ta noe tid. Vi kommer tilbake med status ut over dagen.

facebook.com

Det har i morgentimene dukket opp en del eposter med «Faktura fra Telenor Norge AS» i emnefeltet, den har også et vedlegg som linker videre til cryptolocker. Eit virus som krypterer filer på datamaskinen og krever penger for å dekryptere dei igjen. Nettsiden den linker til er tatt ned men denne kan endre seg så pass litt på. Selve eposten ser ut noe ala dette: ---------------------------------------------------------- Telenor ePostfaktura Fakturanummer 7128545627383 Til konto 00770111916 KID 712854562738345 Beløp 1828,98 Betalingsfrist 10.02.2017 Utsikt faktura Mer informasjon Har du spørsmål, kontakt oss gjerne. Se våre kontaktkanaler på www.telenor.no/bedrift/kontakt/ Visste du at du kan få tilgang til alle fakturaene for din bedrift fra Telenor? Du kan også administrere din bedrifts kundeforhold til Telenor både på mobil, fasttelefoni og internett via selvbetjeningsløsningen Min Bedrift. Benytt denne linken www.telenor.no/bedrift/min-bedrift/ for å bestille tilgang eller logge på. NB! HENVENDELSER TIL DENNE EPOSTADRESSEN VIL IKKE BLI BESVART. Telenor Norge AS ----------------------------------------------------------

facebook.com

Det blir sendt ut ein falsk Epost fra Telia med ei faktura-fil som vedlegg denne filen er Zippet/komprimert. (.rar .zip kan stå etter filennavnet) Denne filen inneholder malware/virus. Eposten burde slettes.

facebook.com

Vi har fått inn varsel om at ein ny runde med falske eposter fra Posten blir sendt ut. Denne eposten inneholder virus som krypterer dokumenter, bilder, filmer.... på maskina. Denne eposten burde bare slettes

facebook.com

Timeline Photos

Det går i dag ut falske henvendelser med Telenor som avsender og beskjed om å oppdatere utløpt kredittkort. Meldingen sendes ikke ut av Telenor, men er i realiteten et forsøk på å lure deg til å gi kredittkortdataene dine til svindlere.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Bykle Breiband