Top Local Places

Nordkappfestivalen

Nordkapp, Honningsvåg, Norway
Event Planner

Description

ad

Vi vil legge ut informasjon om Nordkappfestivalen og fra Nordkappfestivalen. Sjekk også http://www.radionordkapp.no/page.php?p=84 for festivalprogrammet.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Festivalkomiteen har evaluert Nordkappfestivalen 2017, en sak som går videre til fotballgruppas styre.

facebook.com

Se bildene fra lørdagens verdensmesterskap.

facebook.com

Da er det kun timer igjen før Nordkappfestivalen 2017 er historie. Fotballgruppa og festivalkomiteen vil takke alle arrangørene, alle gjestene og befolkningen for ei flott uke. De siste dagene har vært magiske i Honningsvåg med blandakorkonserten på turn torsdag kveld, Kaffe Lørv Band på fredag, og alt som skjedde i Honningsvåg lørdag med verdensmesterskap, festivalshow, konsert og fulle hus overalt. Det var rått! Nå skal fotballgruppa evaluere Nordkappfestivalen, et arbeid som ikke vil vises offentlig eller på sosiale medier. Etter evalueringen håper vi på et møte med kommunen for å snakke om festivalens framtid. Tusen takk alle sammen for Nordkappfestivalen 2017! Bildet av Honningsvåg, indre havn, tatt natt til søndag 18. juni.

facebook.com

Vi gratulerer Ulf Syversen og co.

facebook.com

facebook.com

Kaffe Lørv Band på Turn i kveld. Kom! Billettsalg i døren!

facebook.com

Honnningsvåg Blandakor. Fantastisk. Så mye folk på Turn at musikkshowet og turnrevyen er misunnelig!

facebook.com

Sjelden hare n kulturpris vært mer fortjent enn i år. Vi gratulerer vår Kjell Andreassen med kulturprisen!

facebook.com

Om Kaffe Lørv Band, fredag 16. juni. Kom på Turn er oppfordringen fra årets festivalarrangør, fotballgruppa.

facebook.com

Barnas Dag: Honningsvåg Musikkforening folkens, Honningsvåg Musikkforening….. Det har vært en veldig fin Barnas Dag under Nordkappfestivalen, onsdag 14. juni. Da arrangementet tok til på rådhusplassen kom sola. Det ble en så flott dag, at festivalgeneral Odd Johnsen er rørt og glad. Det var sang på rådhustrappa. Det var leker, grilling, tog og catwalk. Mange barn hadde kledd seg ut. Det er så artig med kostymer, spesielt artig under Barnas Dag i Nordkappfestivalen. I tillegg sjøaktiviteter i regi av Redningsselskapet i formiddag/tidlig på ettermiddagen. Senere på kvelden var det diskotek hos Z, både for barn og ungdommer. Oppslutningen om barnediskoteket var veldig god. Festivalkomiteen er superfornøyde med alt som har skjedd i dag. Takk til alle barna og foreldre/foresatte. Festivalkomiteen må sende en spesiell hilsen til Honningsvåg Musikkforening der musikerne møtte opp til toget i kostymer, veldig gode og artige kostymer. Kostymer som slår det meste som har vært vist fram under musikkshowene. Det var rått, helt fantastisk! Det er faktisk første gang siden 1978 Honningsvåg Musikkforening spilte i tog uten de tradisjonelle uniformene. Dere gjorde dagen helt perfekt! Heia barna i Nordkapp, foreldrene og Honningsvåg Musikkforening!

facebook.com

Flotte matarrangement som ga 35 000 kroner i vår klubbkasse.

facebook.com

Akkurat nå er det grillaften hos Corner. 55 gjester spiser fantastisk mat og støtter fotballgruppa økonomisk. Fortsatt billetter igjen (45) Etter maten er det dans med DJ Fiesta. En fin, fin onsdag kveld! (14.06.17 klokken 20:28)

facebook.com

Quiz