Top Local Places

Hembre Gård

Hembre Gård, Hegra, Norway
Local Business

Description

ad

Hembre Gård kan tilby fluefiske etter laks og sjøørrett. Overnatting motell, leilighet, hytter og Camping rett ved elva.Høy kvalitet og gjestfritt verskap.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

En av våre premiere fiskere får ikke til å komme. Del gjerne, da han nå prøver skaffe en stedsfortreder. En kjempetrivelig gjeng som er hos oss denne uka, bildet er en i denne gjengen fra 2016 tidlig junifiske. Ta direkte kontakt med Erik på tlf: 48035725 eller mail: erik.haakonsholm@vard.com les hva han skriver; "Jeg er den heldige innehaver av fiskekort pluss enkeltrom på Hembre Gård i Stjørdalselva for åpningsuka. Vel, jeg var heldig helt til det kom opp en jobbreise som gjør at jeg ikke får benytte det... Det betyr at noen annen får muligheten! Dette er er en unik mulighet til å starte sesongen med storlaks i fantastiske forhold og omgivelser! Kortet gjelder en uke fra åpningen den 01. juni, og det følger med enkeltrom på Hembre Gård. Dersom du er interessert eller trenger mer info, ta kontakt."

Timeline Photos
facebook.com

Tilbud om fiske for ungdom på Hembre i sommer.

Vi håper dette blir et godt tilbud til lokale ungdommer fra dalføret i sommer. Vi vil annonsere diverse rundt disse kveldene utover hele sommeren. Vel møtt og skitt fiske!

facebook.com

Laksen har kommet !!

Da er det kun dager og timer igjen til første kastet :-) en liten oppdatering fra oss her på Hembre. Velkommen til sesongen 2017, noe ledig fiske enda i uke 31 og august. ( full oppdatering av Hembre og Stjørdalselva, med masse bilder og video.

facebook.com

Norske Lakseelver

Her er det stor mulighet for litt faglig påfyll for den som er opptatt av forvaltning i sjø og elv, villaks/oppdrett. 🎣🎣

facebook.com

Granbo Flyfishing frisker opp dine kunnskaper i sommer.

Kjempemulighet for profesjonell hjelp om teknikken ikke sitter helt, eller den trenger finpusses litt på 🎣🎣🎣 kun dager igjen til start og meldinger fra Hembre Camping idag om observasjoner på nyankommet blank laks er i elva allerede👍🎣

facebook.com

Austkil laksefiske

Ledig juni/ juli fiske på privat vald i Stjørdalselva enda. Er du ute etter august fiske har vi på https://www.hembregard.no/laksefiske/ Fortsatt noen stenger enda fra uke 31 ( 29 juli ) Kun 35 dager til 🎣🎣 start

Austkil laksefiske
facebook.com

SOR 2016: World Championship of Spey Casting

Wishing you the very best for the upcoming World championship Tommy Aarkvisla👍🎣, Go for it!!

facebook.com

Steffen

Only about 4 months left to the grand opening of the Salmon season🎣 Steffen and Granbo Flyfishing have made a good instruction video on C/R. Nye regler på ukeskvoter for Hembre fra i år. Kun 1 stor laks pr uke ( over 65 cm ) Vi henstiller dog til at all stor hunn fisk settes tilbake. Dette er svært viktig for forvaltningen av elva, som da er med å sørger for at vi får nok gytefisk slik at vi fortsatt kan opprettholde den gode statusen som Stjørdalselva har pr idag😊 i tillegg vil sparing av stor fisk sørge for at mer fisk vil samle seg i de fine fiskehølene vi har på valdet. Vi gleder oss til kommende sesong🐟 Tight Lines🎣

facebook.com

Photos from Hembre Gård's post

Vi er på utkikk etter Nr 12, 1961 av Fiske-Sport. En fiskehistorie fra gårdens fiskevald her og det hadde vært litt stas å hatt et eksemplar av dette. Kan kjøpes eller byttes mot fiske i august til sommeren om noen skulle ha et eksemplar de kan avse. Legger ved et bilde som henger her og også er i denne utgaven.

Photos from Hembre Gård's post
facebook.com

The big Salmon of your life, a great opportunity early june at #masterclass #hembregard or #bigsalmon #august2017

The big Salmon of your life, a great opportunity early june at #masterclass #hembregard or #bigsalmon #august2017
facebook.com

STJØRDALSNYTT - Stor faglig samling i Stjørdalselva: Laksen tatt på alvor

Fin oppfølging fra Lokalavisen👍

facebook.com

Masterclass " big river fishing " 2017

We repeat the success from -16 with the 2017 "Masterclass" big river fishing. Still 4 rods available. If you didn't get what you wanted for Christmas, this is a possibility to buy your self and a good friend an exciting fishing trip for next summer. Welcome to Hembre Gård 2017. Feel free to share this :-)

facebook.com

Quiz