Top Local Places

Frisklivssentralen Harstad

Havnegata 1, Harstad, Norway
Health/medical/pharmaceuticals

Description

ad

Frisklivssentralen Harstad jobber med å hjelpe personer til livsstilsendring innen fokusområdene fysisk aktivitet, kosthold og røykeslutt.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Da Beate (53) kom til legen, ble ikke medisiner løsningen

Fysisk aktivitet hjelper for så mye, og gjør du det sammen med andre (f.eks. i frisklivssentraler) øker sannsynligheten for å holde ut lengre.

facebook.com

Dine30

Her er alle argumentene du kan bruke når dørstokkmila virker lang og tung! Ta opp kampen og ikke la den vinne!

facebook.com

For en herlig jobb vi har!! I dag har 24 deltaker, fordelt på 2 grupper imponert med sin innsats, vilje og gode humør. Styrke og bevegelighet for vonde muskler og ledd, frisklivsbingo og trening i dypsnøen. En variert og super dag på jobb! :)

facebook.com

Frisklivssentralen Harstad

Noen ledige plasser. Ta kontakt i dag om du ønsker å delta!

facebook.com

Feige leger dreper pasienter

Legene kan starte, men det kreves et samarbeid i helsetjenestene for å hjelpe disse personene å gjennomføre endringer. Vi ønsker å hjelpe, og håper at flere leger tør å snakke om oss og henvise til oss.

facebook.com

Malerkollegaene doblet antall måltider - raste ned i vekt

facebook.com

Pga en liten ferie svarer vi ikke på telefon eller mail i morgen og mandag. De som melder seg på kostholskurs vil få en bekreftelse på tirsdag. Treningene i dag går nesten som normalt, så møt opp til vanlig tid.

facebook.com

Hurra det er mandag! Fin temperatur, fine forhold i Folkeparken og vi er klar for trening med to grupper i dag. Mandag er en perfekt dag for trening - kom deg opp av godstolen, hopp lett over dørstokkmila og gi deg selv en flott start på uka!

facebook.com

I dag starter vi opp ny treningsgruppe for personer med muskel- og skjelettplager. Vi gleder oss! For dere som ikke fikk plass på gruppa, har vi "vanlig" frisklivstilbud hele året, med plass til flere både på inne- og utetreninger. Ta kontakt, så ser vi om vårt tilbud kan passe for, eller tilpasses deg!

facebook.com

kostholdskurs vinter 2016

Velkommen på kurs!

facebook.com

Da skal alle deltakere på den nye muskel- og skjelettgruppa ha fått sms eller mail (eller begge deler) fra oss. Har du meldt deg på, og ikke hørt fra oss i dag, har vi høyst sannsynlig feil kontaktinformasjon og håper du kan ta kontakt med oss. Vi ser frem til å møte dere på torsdag og gleder oss til å jobbe sammen med dere mot en bedre hverdag!

facebook.com

Frisklivssentralen Ski

Frisklivssentralen Ski
facebook.com

Quiz

NEAR Frisklivssentralen Harstad