Top Local Places

Hafsrød Dåhjort

Hafsrød, Halden, Norway
Local business

Description

ad

Hafsrød Dåhjort er produksjon av dåhjortkjøtt, i tillegg til utleie av hytter og koier. Besøk vår nettside http://hafsroddahjort.no/ for en smugkikk! Hafsrød Dåhjort er et oppdrettsanlegg av europeisk dåhjort. Denne har blitt drevet siden 2000 og har et eget slakteri godkjent av Mattilsynet.
Dåhjorten er nærmeste nabo til Hafsrød gård, da de er inngjerdet rundt gården med tilgang til store, åpne områder. Området består av beitemark og skog på ca 120 daa. Dyrene fôres med silo, brød og frukt. De får også ofte furukvister som de mer enn gjerne knasker på. Dette bidrar til dyrets trivsel som igjen gir utslag i kvaliteten av kjøttet.

Avhengig av alder, veier dyrene mellom 25 og 40 kilo slaktevekt. Disse blir solgt enten som hele eller halve dyr, alt etter kundens ønske. Hvis ønskelig, kan hjerte og lever også leveres med.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hafsrød Dåhjort tar nå imot bestillinger for 2016! Vi er fulle av energi og klare for en ny sesong, så her er det bare til å kaste seg rundt og komme i gang. Som alltid er det bare til å ta kontakt dersom du har spørsmål. Bestilling kan gjøres her på facebook, på mail til fritz@anker-rasch.no eller via telefon 69197201.

facebook.com

Hafsrød Dåhjort

Vi selger også elgkjøtt, og under finner du en oppdatert liste over hva slags type kjøttstykker vi har tilgjengelig. Som alltid, ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

facebook.com

Quiz