Top Local Places

Åfjord kommune

Øvre Årnes 7, Åfjord, Norway
Public Service

Description

ad

Velkommen til Åfjord kommunes offisielle Facebookside. Her får du nyheter og nyttig informasjon. Send gjerne spørsmål/kommentarer (ikke saksbehandling). Åfjord kommune ønsker saklige innlegg. Vi har generelt "stor takhøyde" for kommentarer. Samtidig ønsker vi ikke upassende innhold eller språk (for eksempel personangrep, bannskap og lignende). Vi setter pris på konstruktive innspill, som kan bidra til å gjøre oss bedre.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

51 705 kroner til forskning på kreft. Det er det flotte resultatet fra julemarkedet på Åset. I dag, fredag, ble sjekken overrakt til Kreftforeningen. Renate Holte er foreningens representant for Fosen. Hun takket alle elevene, som var samlet i amfiet, for det flotte engasjementet. Og for at pengene gis til forskning. Fire julemarked på Åset har totalt samlet inn 227 000 kroner. I tillegg har russen på Åfjord videregående skole samlet inn 240 000 kroner i løpet av fem år. Vi sier også tusen takk til hver enkelt som bidro på julemarkedet. Hver eneste krone er viktig, og vil bidra til å redde enda flere mennesker i fremtiden. F.v. på bildet: Henning Meier Berdal (elevrådet), Renate Holte og Ronja Børmark (elevrådet).

facebook.com

Her er et godt tips til alle foreldre og foresatte med barn opp til åtte år: Meld dere på foreldregruppe! Der kan dere utveksle erfaringer med andre, når det gjelder egen omsorgspraksis. Målet er at alle foreldre skal bli så trygge som mulig på omsorgen sin for barna. Samlingene er uformelle, og lagt opp som samtaler med refleksjon. Tilbakemeldingene fra tidligere har vært veldig gode. Les mer i lenken.

facebook.com

Emilie Varsi og Karoline K. Sagmyr gjør en god innsats som UKM-ambassadører i Åfjord. De to er elever på 10. trinn på Åset skole. De har møtt både elever og personalet på skolene i Åfjord. Der har jentene snakket varmt om tilbudet, og holdt inspirerende foredrag. UKM står for Ung Kultur Møtes (tidligere Ungdommens kulturmønstring). Tilbudet er for alle mellom 13 og 20 år (fra 10 år på lokalmønstringer). UKM skaper flotte møteplasser mellom mennesker. Der kan ungdom bruke kultur til å vise fram det de brenner for. Eller hjelpe andre til å bli sett. UKM har derfor en viktig plass i samfunnet vårt. Årets UKM i Åfjord går av stabelen 10. mars.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

I morgen, torsdag 8. februar klokken 15.00, er siste frist for å komme med innspill til "bassengbygget". Fire arkitektkontor har jobbet fram tre forslag til aktivitetshus. Forslagene finner du via lenken nedenfor.

facebook.com

Hurra for flott skøyteis på Åset :). Det gir mye kjempefin aktivitet. Både i friminutt, timer i kroppsøving og på ettermiddagene. Driftsavdelingen vår ordnet med sprøyting av vann. Det settes stor pris på. Å gå på skøyter (eller bare på isen) er STAS, noe disse bildene vitner om.

facebook.com

Gratulerer til alle vinnerne under Åfjordprisen 2017! Kommunens kulturpris gikk til friluftsmann og hobbyfotograf Arne Hugdal. Kommunens frivilligpris gikk til Anne Marie Aaknes og John Andreas Westrum. I tillegg ble det utdelt åtte priser til, de fleste innen næringslivet. Tusen takk til alle som bidro til en helt fantastisk fredag kveld!

facebook.com

Nå blir det offentlig løype for snøskuter fra Stjern. Det ble vedtatt i kommunestyret i går, torsdag. Løypa er et prøveprosjekt for tre år. Åfjord Fjellstyre får det praktiske ansvaret for løypa. Nå blir det merking, før løypa er klar til bruk. Det vil publiseres og offentliggjøres så snart løypa kan kjøres. Les mer på https://www.afjord.kommune.no/nyheter/vedtok-loype-for-snoskuter.12816.aspx.

facebook.com

Her kan du se opptak av møtet i kommunestyret. Det ble avholdt i går, torsdag 1. februar. Trykk på lenken for å se hele møtet, eller enkelte saker.

facebook.com

Last ned appen Mitt Åfjord! Har du noen gang lurt på hva som skjer i Åfjord i helga? Eller når butikken er åpen? Og hvilke klesmerker som egentlig selges lokalt? Eller hvilke butikker som har gode tilbud akkurat nå? Eller hvor du skal ut og spise i kveld? Eller kanskje hvor du skal legge søndagsturen? Dette, og mye mer, får du svar på om du laster ned appen Mitt Åfjord, som lanseres i dag, 1. februar. I tillegg til appen, vil alt av informasjon være tilgjengelig på hjemmesiden www.mittafjord.no.

facebook.com

Nå blir det mer åpent på biblioteket på Årnes :). Avdelingen får en ekstra time åpningstid på mandager, tirsdager og onsdager. Det vil også holde åpent på torsdager. I tillegg vil det være åpent cirka en lørdag i måneden. Se tidene i lenken nedenfor. Årsaken til endringene er at kommunen har bevilget mer ressurser til driften. Det er godt nytt for innbyggerne.

facebook.com

Quiz