Top Local Places

Love Thy Neighbor Custom Tattoo & Piercing

Ask 45, Gjerdrum, Norway
Tattoo & Piercing Shop

Description

ad

Hyggelig og profesjonelt tatovering og piercing studio i Gjerdrum, med kunder og kvalitet i fokus!
Medlem av Norsk Tatoverings Union.
Hyggelig og lite tatovering og piercing studio med kunder og kvalitet i fokus.

Odd Gunnar "Oddiz" Høstad - Medeier og tatovør med 20 års erfaring.
Oddiz eier også Tatoveringsstudioet Purple Pain i Trondheim.
Han pendler mellom Trondheim og Gjerdrum, og er på Love Thy Neighbor ca 1 uke i måneden.

Sally-Ann Eilertsen, er vår egen "Tante reisende Sally"
Hun er for tiden basert i Amsterdam, og reiser en del rundt i verden med tattoomaskinen i baggasjen!
Når hun er hjemme i Norge, så er vi så heldig å ha henne som en del av vårt crew! Sally-Ann har tatovert siden 2008.
Black and grey er den stilen hun liker best, og hun mikser gjerne forskjellige stiler som realisme/semi-realisme, med brushstrokes, dotwork og "sketchstyle".
Hun foretrekker å frihåndstegne hele eller deler av motivet med hudpenner direkte på huden først.
Hun har en forkjærlighet for norrøn mytologi, damefigurer, Theodor Kittelsen og portrett arbeid.

Mario Fabricio Bruce Enriques er en tvers igjennom trivelig fyr, som vi er  veldig glade for at har blitt en deal av vårt crew.
Han er opprinnelig fra Mexico, men har bodd i Norge i 18 år, snakker Norsk, og har tatovert i 8 år.
Han er en allsidig tatovør, med en forkjærlighet for oldschool, men tatoverer alle stilarter!


Kristine "Kikki" Nilo Audensen er fast piercer og shopmanager.
Hun har bagrunn fra British School Of Piercing, og hun har gått i lære hos Keith Fakenbridge. Kikki er også medlem av BBPA - British Body Piercing Association.
Kikki jobber kun onsdager i vinterhalvåret.

Jon Enger - Medeier og driftsansvarlig.

Vårt formål er å tilby våre kunder tatoveringer, piercing og kroppskunst av høy kvalitet!

Vi vil til tider ha spennende gjesteartister på besøk.

Åpningstider:

Mandag: Stengt
Tirsdag: på forespørsel
Onsdag - Fredag: Kl. 12:00 - 18.00
Lørdag: På forespørsel
Søndag: Stengt

Timebestilling pr. mail eller telefon, eller kom gjerne innom!

Avbestilling av timer, skjer kun pr telefon eller oppmøte, senest arbeidsdagen før timen.

Facebook/mail avbestillinger godtaes ikke.

Faktura pålydende 1000 kr pr oppsatt time blir sendt dersom du ikke møter opp eller avbestiller til rett tid!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dagens tatoveringer av Odd Gunnar Høstad! Lyst på litt farge på kroppen? Stikk innom da vel, send oss PM, eller mail på ltngjerdrum@gmail.com

facebook.com

Full fart på studioet i går! Oddiz begynte på flere prosjekter det kommer bilde av når de er ferdig. Sally begynte på et Narnia prosjekt (se bilde). I morgen er Kikki på plass og har drop in på piercing. Sally har noe ledig tid før hun drar tilbake til Amsterdam, og Bruce har ledig torsdager og på forespørsler fremover! Send oss pm eller mail ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling 👌🏻

facebook.com

Vi har fått en avbestilling, så Odd Gunnar Høstad har en ledig time mandag 5. februar fra kl. 16. - 18.00! Send oss PM eller mail på ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling!

facebook.com

Full fart på studioet fra mandag! Odd Gunnar Høstad er fullbooket. Sally-Ann Eilertsen har få timer ledig timer igjen, frem til og med 13. februar. Mario Fabricio Bruce Enriquez har ledige timer hver torsdag, og andre dager etter avtale fremover! Kikki er på plass fra 7. februar, og har ledig timer for piercing! Book din time NÅ! Send oss PM eller mail til ltngjerdrum@gmail.com

facebook.com

Vi holder stengt t.o.m. 4 februar, da alle våre ansatte er på reisefot og tatoverer i Berlin, Amsterdam og Tromsø! Oddiz er fullbooket i februar, men Sally og Bruce har fortsatt ledig timer fra 7. februar! Send oss en PM eller mail til ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling!

facebook.com

Hei godtfolk! Sally-Ann Eilertsen er på plass hos Love Thy Neighbor fra 3. - 15. februar! Send oss en PM, eller mail på ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling :)

facebook.com

Vi ønsker alle gamle og nye kunder et riktig godt nytt fargerikt år! Bruce er tilgjengelig for tatovering tirsdag 2. januar, og har veldig lyst på å lage noe kult, gjerne et oldschool motiv! Han skal ut å gjeste-tatovere på andre studioer i inn og utland, og er tilbake 1. februar. Oddiz er på plass 5. - 7. februar. Sally er på plass 3. - 15. februar! Kikki holder åpent hver onsdag for drop in på piercing! Ta kontakt på PM eller ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling!

facebook.com

Vi ønsker alle gamle og nye kunder en riktig god jul og et godt nyttår! Vi har tatt juleferie frem t.o.m. 2. januar. Bruce har en åpning for tatovering, ondag 27. desember, hvis noen ønsker å få litt farge på kroppen i romjula!

facebook.com

Kikki er på plass fra kl. 12.00, og har drop in på piercing i hele dag. Bruce er tilgjenglig for tattoo i dag og i morgen på timebestilling, og gir 30% i avslag på alle tatoveringer :) Vi har gave kort! Kom innom da vel :) Julestengt fra 22.12.2017 - 02.01.2018

facebook.com

Bruce har ledig timer for tatovering denne uken, kun på timebestilling! 30% avslag på ordinær pris! Kikki er på plass onsdag med drop in på piercing! Vi har gavekort 🙌🏻 Ta kontakt på PM eller mail ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling! Siste dag før vi tar juleferie er torsdag 21. desember!

facebook.com

30% avslag i pris på alle tatoveringer frem t.o.m. 21. desember hos Bruce. Kun timebestilling, da vi ikke har åpent hver dag frem mot jul! Send PM eller mail på ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling!

facebook.com

Kikki er på plass, og har drop in på piercing i hele dag! Hun har siste dag onsdag 20. desember. Bruce har ledig tid for tatovering frem til og med 21. desember! Han gir 30% på ALLE tatoveringer fem t.o.m. 21. desmber, KUN timebestilling! Vi har gavekort! Vi har julestengt fra 22. desember til 9. januar! Send en PM eller mail til ltngjerdrum@gmail.com for timebestilling!

facebook.com

Quiz