Top Local Places

Arctic Plast

Industriveien 2, Furuflaten, Norway
Commercial & Industrial

Description

ad

Drikkekar til hest, sau og andre husdyr. Joller, sandkasser og andre spesialtilpassede plastprodukter
ArcticPlast as er en plastprodusent som har spesialisert seg på bruk av RTM-teknologi, som gir kundene fordeler mht høyere kvalitet, bedre finish og lavere priser.

Bedriften ble etablert i april 2006 av Oddbjørn Skogvang. Formålet var å kjøpe inn og utvikle teknologi for å produsere et nytt skall til Ecotechs produksjon av et forbrenningstoalett. Ecotech etterspurte høy kvalitet, god design og høy finish, samt at produktet var laget i et ikke brennbart materiale (selvslukkende).

Oddbjørn, som hadde lang erfaring fra plastselskaper, bestemte seg for å bruke et kompositt basert på RTM-og light RTM lukket formteknologi. Denne teknologien gir meget høy kvalitet med en svært jevn og glatt overflate, som krever minimal etterbehandling. Teknologien var ny i Norge og ville gi meget konkurransekraftige kompositt løsninger.

I August 2007 ble de første komplette skallene levert til Ecotech og bedriften er fremdeles leverandør av toalett skall til Cinderella forbrenningstoaletter.

ArcticPlas holder til i industribygda Furuflaten, ca 80 kilometer fra Tromsø. Furuflaten har hatt et sterkt industrimiljø siden midten av 1900 tallet, og det er i dag etablert en robust industriklynge med fokus på plast og stål.

Haplast, med sin plastrørproduksjon og Ecotech, som produserer forbrenningstoalettet Cinderella, er viktige bedrifter i klyngen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Stilling ledig – Produksjonsmedarbeider | Arctic Plast

http://www.arcticplast.no/stilling-ledig/

facebook.com

Quiz