Top Local Places

Indigo Balanse

Fosserstubben 12, Fosser, Norway
Sports & Recreation

Description

ad

Indigo Balanse tilbyr tradisjonell japansk remobiliserende og avslappende behandling (Yumeiho), oljemassasje, tradisjonell massasje og leddmobilisering. Yumeiho er også kjent som "hofte-korrigerende behandling", og er en massasje med innslag av akupressur og leddmobilisering.
Behandlingen utføres på gulvet, iført lette klær med god bevegelse.
Målet er velvære og balanse.

En full Yumeiho-behandling tar ca. en time.
Jeg tilpasser behandlingen til dine skader og plager. Metoden baseres på å oppnå symmetri og balanse i kroppen ved å behandle kroppen som et hele.

Jeg behandler de som ønsker avslappende massasje, og de som har plager som rygg- og nakkesmerter, skoliose, leddsmerter, sårhet og stivhet i muskler samt plager med føttene. Jeg opplever også gode tilbakemeldinger på mageproblemer og menstruasjonssmerter.

Yumeiho ble satt sammen av den japanske doktoren Saonji Masayuki som en sum av det han hadde studert av orientalsk medisin.
Yumeiho er en ganske ny behandlingsform i Norge, men finnes over hele verden.

Jeg tilbyr også tilpasset Yumeiho-massasje på benk, vanlig massasje på benk og oljemassasje.

Yumeiho passer ikke for mennesker med osteoporose (på grunn av leddmobiliseringen) eller eksem/psoreasis (metoden "trekker" i huden).  

Behandlingene foregår i mitt hjem i Aurskog-Høland. Jeg kan komme hjem til deg i Aurskog-Høland (eventuelt Sørum/Nes/Rømskog/Fet) mot kjøretillegg.


Priser:
30 minutter - 400,-
45 minutter - 500,-
60 minutter - 700,-
90 minutter - 900,-
120 minutter  - 1200,- (kun oljemassasje)

Jeg tilbyr også healing:
Reiki (jeg har Reiki 1, 2 og 3)
Soul Body Fusion
Dyremassasje og dyrehealing

Priser healing og dyrebehandlinger:
30 minutter - 400,-
60 minutter - 600,-

Fra januar 2017 vil jeg også holde kursgrupper for "Livsvalg - motivasjon, bevegelse og kosthold"
Kurset er basert på mine egne erfaringer etter total omstilling av livet mitt, og vil inneholde coaching, kostholdsveiledning med fokus på redusert inntak av karbohydrater, og treningsprogram/bevegelsesprogram.

Minimum fire deltakere.
Mer informasjon kommer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Ønsker alle en riktig god 17. mai <3 Pensko er ikke det beste for føttene, og i morgen kveld er det mange med slitne bein. Bestill fot- og leggmassasje innen 1. juni og få 30 minutter til 200,- :D (Normalpris 350,-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Da begynner behandlingsrommet å komme i orden 😊 Mangler er par lister og en skikkelig god stol (si fra om du vet om en 😊), og skal feste ei hylle. Ellers er alt klart for å ønske velkommen til behandling 💕

Timeline Photos
facebook.com

Jeg bruker ganske mye røkelse, ofte før behandlinger. I dag kom endelig den lille røkelsesfontenen jeg bestilte for noen uker siden 😊 Veldig fin effekt 💜

Jeg bruker ganske mye røkelse, ofte før behandlinger. 
I dag kom endelig den lille røkelsesfontenen jeg bestilte for noen uker siden 😊 
Veldig fin effekt 💜
facebook.com

Photos from Indigo Balanse's post

I dag fikk herlige Bajas behandling 💜 Et herlig humør, tydelig kroppsspråk og et aldeles nydelig ansikt 😀 Jeg fikk store mengder kos i bytte for massasjen 😁

Photos from Indigo Balanse's post
facebook.com

Valarie Wright

Jeg får jevnlig spørsmål om søvn og søvnproblemer. Mange sliter med at de våkner opp en stund før de sovner igjen. Et slikt søvnmønster passer ikke så godt inn i dagens levesett, men det er faktisk normalt 😊 Jeg kan prøve å oversette litt seinere 😊 Ønsker alle en god dag 😀

facebook.com

Hjem

Hei Krokunge! Er du hjemme i påska og ønsker behandling? Jeg er tilgjengelig for bestillinger tirsdag 11. og onsdag 12. april. Har med behandlingsbenk og kommer hjem til deg. Slår av en hundrelapp siden det er vår! Ta kontakt :) http://indigobalanse.com/index.html

facebook.com

Timeline Photos

Diplomet har kommet, litt greit å ha dette på veggen :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Denne helga skal brukes på å kose oss med Andy <3 Det blir turer, pølsegrilling og masse kos. Ønsker alle en riktig god helg!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En som er skikkelig fornøyd med behandlinga 😊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ikke glem Valentinsdagen den 14. februar 💜 Skjem bort din kjære! Husk: Happy wife, happy life 😊🌺

Timeline Photos
facebook.com

Har ledige timer på kveldstid mandager og torsdager i februar 😊

facebook.com

Livsvalgkurs

Jeg har gjort store forandringer i livet mitt. Det mest synlige er at vekta er lavere, håret lysere og at jeg er mer aktiv. Mindre synlig, men enda viktigere, er at jeg er gladere, roligere samtidig som jeg har mer energi, og jeg er mer sosial. Ble spurt om jeg ønska å holde kurs for å motivere andre. Første deltaker har allerede meldt seg på, er du interessert så les mer på http://indigobalanse.com/livsvalg.html Alle bilder er meg, fra 2013 til nå.

facebook.com

Quiz