Top Local Places

Snøhetta Regnskap

, ,
Consulting Agency

Description

ad

Snøhettagruppen består av 10 selskap som leverer regnskapstjenester, årsoppgjør og rådgivning til små og store virksomheter i hele Sør-Norge. Snøhetta Regnskap
| Oppdal | Lesja | Dombås | Dovre | Otta | Vågå | Vinstra | Sør-Fron | Ringebu | Øyer | Oslo | Rådgivning |

Se vår hjemmeside for kontaktinformasjon til hvert kontor: www.snohettaregnskap.no

Vi tilbyr regnskapsføring, fakturering, lønnskjøring, annen administrativ bistand, årsoppgjør og økonomisk rådgivning. Kundene kan få online tilgang til regnskapet og f.eks. fakturere selv, vi kan være postmottak og skanne bilag som attesteres elektronisk, eller vi utfører oppdraget ute hos kunden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Snøhetta Regnskap's post

KOM MAI DU SKJØNNE MILDE, OG MED DEN RUSSEN! Vi støtter russebiler til våre håpefulle avkom. Fra Vinstra er det bilen Imperia 2017 som er kjøres av jenten Helene Gårderløkken, Amalie Nystuen, Astri Grønningsæter Silli, Elin Helle Haugstulen, Hanna Teige og Ingeborg Dokken Kristiansen som alle går på studiespesialiering. Fra høsten skal Hanna, Helene og Ingeborg i førstegangstjeneste. To til Oslo og en til Bodø. Astri og Elin skal på skole i Trondheim og Amalie på Lillehammer. Fra NG vgs.avd Dombås er det Lina Asora Storhaug Rognerud, Kaisa Heidsve, Synne Vorkinn, Silje Grothe og Margit Hågå som kjører rundt i russebilen Soria Moria. De går også på studiespesialisering, til neste år tar alle fem et år på folkehøgskole før de bestemmer seg for hva de skal bli når de blir store! Synne skal ta et år på Trøndertun på poplinje. Margit skal til Mosjøen på kajakk og fjellsport linje. Silje til Tromsø på 69 grader nord hundekjøring og friluftsliv. Kaisa skal til Mandal på arkitetlinje og Lina Asora til Elverum på Afrika kultur og bistandlinje. Vi ønsker de alle lykke til med russefeiringen, veret er flott, tiden må nytes og forhåpentligvis bli minnerik og artig for de!

Photos from Snøhetta Regnskap's post
facebook.com

Startside

Selvangivelsen er klar til sjekk i Altinn! Fra i år kalt skattemeldingen, er fra i dag klar til kontroll evnt endring. I fjor var det faktisk 350 000 som ikke tok seg bryet med å åpne og kontrollere den. Hva bør du kontrollere tenker du kanskje? Følgende punkt kan være lurt å ta en titt på: - Er lønnen korrekt? - Minstefradrag og personfradrag - Renteutgifter - Bsu- Boligsparing for ungdom - Foreldrefradrag - Gaver til veldedige formål - Reiseutgifter - Ligningsverdi på bolig og fritidsbolig - Fordelig av renter mellom ektefeller - Aksjer - Formue For mer utfyllende informasjon se hjemmesiden vår: www.snohettaregnskap.no/

facebook.com

Timeline Photos

Falske e-poster. Vær obs!! Telenor har sendt ut en melding på Twitter der de advarer mot falske fakturaer. Disse er profesjonelt laget og ser ut til å være fra Telenor. Avsenderen er epost@telnor.no, men flere steder i eposten er det koblinger til Telenor sine egne nettsider. Dersom du klikker på lenken i eposten og laster ned programmet du bes om å laste ned, vil alle data på pcen din bli kryptert. I praksis betyr dette at dataene dine tas som gissel, og du vil få beskjed om å betale svindleren for å få dem tilbake. Det må du ikke gjøre! Det eneste du kan gjøre hvis skaden er skjedd er å formatere pc`en din på nytt, eller legge den i en skuff og håpe at noen vil kunne komme opp med en løsnings en gang i fremtiden som kan låse den opp igjen. Men sjansene for at alt er tapt er størst. En bør også kontakte banken for å forsikre seg at det ikke er noen unormal aktivitet på egne kontoer. Så ta deg derfor ekstra tid på alt du åpner, om det ser kjent ut, se en ekstra gang på adressefeltet.(Se gul merking på bildet.) Er avsender ukjent skal du ikke åpne e-posten men slette den!! Del gjerne!

Timeline Photos
facebook.com

Åpent møte Dombås

Er du nysgjerrig på hvordan, og om ny teknologi kan hjelpe deg å spare tid og penger på ditt regnskap? Om du kan utnytte verktøyene som finnes bedre? Er du kjent med mulighetene og verktøyene? Vi inviterer deg til åpent møte på Dombås Hotell torsdag 16.februar!

Åpent møte Dombås
facebook.com

Velkommen til kundekveld på Dovre, onsdag 1.februar

Vi inviterer landbrukskunder til kundekveld med tema «Tips til bilagssortering». Lars Ove Bergseng vil svare på spørsmål om regnskapet og komme med gode tips. Kvelden er gratis for våre kunder.

facebook.com

Nå får du svi om du leverer for sent til Skatteetaten

OBS, OBS!! Nå er det viktigere enn noen gang å overholde leveringsfristene:

facebook.com

Husk å kontrollere Aksjonærregisteroppgaven

Husk å kontrollere Aksjonærregisteroppgaven før 31. januar! Spør oss om råd om du trenger.

facebook.com

Tenk smart, velg EHF-faktura

Visste du at EHF-faktura kan bli påbudt fra 2018? Det er for økt sikkerhet og gir deg bedre oversikt. Hva med å starte med dette allerede i 2017? Spør oss om råd :)

facebook.com

Timeline Photos

Da er det på tide å ønske god jul og godt nyttår til alle våre nye og gamle kunder. 🎄🎅 2016 har vært et år vi har jobbet mye for å forberede oss på den digitale fremtiden. Vi gleder oss til å ta tak på 2017. Om du skulle trenge hjelp i romjula, kan du ta kontakt på 61215050.

Timeline Photos
facebook.com

Husk dette før du avslutter regnskapet i år

Nytt årsoppgjør står snart for tur, og da er det en del ting du må huske på i bedriften din. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt.

facebook.com

Nytt om skatt

Vi har nylig vært på skattekurs og lært hva som er nytt for 2017. Vi har oppsummert noen viktige punkt du bør notere deg. Ha en fin uke! :)

facebook.com

Skaff deg digitalt regnskap, spar tid og penger

Få med deg vårt neste #informasjonsmøte i Oppdal 23. november. Lær hva som gjør digitale løsninger enklere, tidsbesparende og mer sikkert for din bedrift. For mer informasjon:

facebook.com

Quiz

NEAR Snøhetta Regnskap