Top Local Places

Florø Havn / Flora Hamn KF

Fugleskjærkaia, 6900 Florø, Florø, Norway
Port

Description

ad

Dette er den offisielle sida til Flora Hamn KF.

Flora Hamn i Florø er eit knutepunkt for sjøtransport, midt mellom Bergen og Ålesund.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Her kan du lese intervju med driftsleiaren vår (dersom du har abonnement på Firdaposten): https://www.firdaposten.no/flora-hamn/lokalnytt/kaier-i-floro/orjan-gar-fra-vat-moro-til-vatt-alvor/s/5-16-220104

facebook.com

https://www.firdaposten.no/flora/havrommet/vagsoy/meiner-nye-marine-kart-er-ei-gullkanta-investering/s/5-16-219190

facebook.com

MARINE GRUNNKART Flora hamn KF via Alden hamneområde har saman med andre aktører vert med som finansiell bidragsyter til utarbeidelse av marine grunnkart for Flora, Bremanger, Vågsøy og Selje. No er prosjektet ferdig og fredag vart det presentert. Det er Norges geologiske undersøkelser (NGU) som har gjennomført dette, og du kan no finne undersjøiske kart for området tilgjengelig for alle. Dette inkluderer oversikt over botntypar, ankringsforhold, terreng, gravbarheit og mykje anna. Det er også videoar frå botnen tatt opp ulike stader. Utroleg kjekt og spanande når du begynner å bruke det! Karta finn du på mareano.no og ngu.no. For meir informasjon og detaljert framgongsmåte for bruk av marine kart går du inn her: http://www.sfj.no/marine-grunnkart-fraa-sogn-og-fjordane.6089533-339465.html

facebook.com

Vi gratulerer Florø Skyssbåt med nytt fartøy

facebook.com

Vi ynskjer Ørjan Storesund velkommen til Flora hamn KF! Han har sin første dag som driftsleiar i dag (2-årig vikariat) og kjem rett frå stilling som vedlikehaldsingeniør hos Westcon Yards Florø.

facebook.com

Visste du at gjestebrygga i Florø er kåra til topp ti gjestehamner på Vestlandet? Vi ønskjer velkommen til ein ny sesong i 2018.

facebook.com

Besøk av eit stykke hurtigrutehistore i dag - flotte MS "Lofoten" som har gått i rute sidan 1964!

facebook.com

Dagens båt på Fugleskjærskaia er Kartverket sin MS "Hydrograf". Den har to mindre båtar ombord, på framre dekk ser du "Lomvi" og "Havelle". Her kan de lese meir om båtane: https://www.kartverket.no/Om-Kartverket/Kartverket/Sjodivisjonen/Fartoy/. Og kva er så ein hydrograf..?

facebook.com

Dagens båt på Fugleskjærskaia er MS Richard With, som nett no drog vidare i retning Bergen. Veit DU kven Richard With var? God helg!

facebook.com

Dagens båt! Denne har nett no lagt til på Fugleskjærskaia.

facebook.com

Les sak frå siste brukarmøte som no er publisert på den nye nettsida vår: http://florahamn.no/aktuelt/

facebook.com

Storfint besøk på hamna i dag. MF Eidsfjord tilhøyrande Fjord 1. Gratulerer med flott farty.

facebook.com

Quiz