Top Local Places

Pinsekirken Nesodden

Fjellveien 31, Fjellstrand, Norway
Religious Organization

Description

ad

www.pinsekirken.as Hvem er Gud for deg? Søker du etter svar i åndelige spørsmål? Du er velkommen til fellesskap i Pinsekirken. Vi ønsker å møte deg med åpenhet og vennskap.
Vi har stor respekt for at hvert menneske på et fritt grunnlag må ta egne valg i tro og livssyn. Hva er din troshistorie? Kanskje kan vi dele tanker om tro og åndelige spørsmål?

De som finner ut at Pinsekirken er deres åndelige hjem, blir gjerne medlemmer. I dag er vi over hundre barn og voksne som er medlemmer i Pinsekirken.

Du er velkommen til å besøke oss og ta kontakt!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Cafe Creare serverer kyllinggryte m ris tirsdag 2/5. Velkommen!

facebook.com

Timeline Photos

Søndag kl 11:00 feirer vi Gudstjeneste. Fokus er menighetens arbeid i Bulgaria, Aksjon Søppelberget. Tentro elever og Stine deler fra turen til Søppelberget.

Timeline Photos
facebook.com

Aksjon Søppelberget arranger temakveld.

Sett NRK brennpunkt sin dokumentar tirsdag kveld og ønsker mer info om hvordan du kan bidra til å gjøre en forskjell? Kom imorgen kl 18:00 på Tangenten. Ta med en venn og nabo! Møt representanter for Aksjon Søppelberget og tidligere norsk ambassadør til Bulgaria.

Aksjon Søppelberget arranger temakveld.
facebook.com

NRK Brennpunkt

Aksjon Søppelberget under paraplyen Europa i Fokus presenteres i kveldens utgave av NRK Brennpunkt. Et lokalt humanitært arbeid.

facebook.com

Taco-laks med tomatsalsa, tzatziki og pasta på Cafe Creare tirsdag 25/4, fra kl fem. Velkommen!

facebook.com

Timeline Photos

MERK TIDSPUNKT! Søndag er kirkedag!✔️ Festen fortsetter sammen med Misjonskirken. Vi feirer Gudstjeneste kl 17:00 David André Østby taler. Mixed lovsangsteam fra både Pinsekirken og Misjonskirken. Dette blir en fest! Ta med en nabo, venn!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

David André Østby deler nydelig om lovsang! Du rekker Lovsangkveld kl 19:00!

Timeline Photos
facebook.com

David André Østby [feat. Ida Möller] – Graven är tom (Lyric video) (svensk version)

Lørdag og Søndag inviterer vi til Lovsangsfest i Pinsekirken. David André Østby og et team fra Filadelfia Bibelskole kommer. Lørdag 22.April kl 11:00-12:45 Seminar Kl 12:45-13:30 Lunsj (50kr) Kl 19:00 Lovsangskveld! (David André Østby med team fra Filadelfia Bibelskole) Søndag 23.April Kl 17:00 Gudstjeneste / David Andre Østby taler (Felles for Misjonskirken og Pinsekirken) Ta med en venn og nabo! En helg du ikke vil gå glipp av!:)

facebook.com

Cafe Creare byr på chili con carne tirsdag 17/4, fra kl fem. Velkommen!

facebook.com

Påske på Nesodden

Vi feirer selvfølgelig påske hele uken igjennom! Skjærtorsdag 18:00 i Gjøfjell kirke Langfredag 18:00 i Misjonskirken 1.Påskedag 11:00 i Pinsekirken

Påske på Nesodden
facebook.com

Timeline Photos

Påsken er endelig her! Og Palmesøndag er en nydelig dag i kirken! «Si til Sions datter: Se, din konge kommer til deg, ydmyk, ridende på et esel - på trelldyrets fole.» ‭‭Matteus‬ ‭21:5‬ ‭NB‬‬ Ta med en venn, nabo, gjest.

Timeline Photos
facebook.com

Karbonader og kokte poteter m tilbehør hos Cafe Creare i dag. Velkommen fra kl fem.

facebook.com

Quiz