Top Local Places

Northern & Co

Muren 1, Fedje, Norway
Food & Beverage Company

Description

ad

Norges vestligste kommune har fått seg eget bryggeri! Vi brygget vårt første øl 23. juli 2015, og siden har det blitt over 20 typer! Om du vil lære mer om oss og/eller øl, så meld deg på en ølsmaking. Whiskeyproduksjon blir det også etter hvert.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

www.fedje.kommune.no

I forbindelse med åpning av Fedje landhandleri AS, lørdag 08.04.17 kl.12, blir det åpent bryggeri fra kl. 13-15, med omvisning og salg av glass, t-shirter og andre effekter. Velkommen. http://www.fedje.kommune.no/getfile.php/3788891.2237.wtrrrpwfef/Fedje+Landhandleri++as+info.docx.as.pdf

facebook.com

Timeline Photos

Det var kjekt med en herlig gjeng på bryggeriet i går, torsdag 23.3.17. Ta gjerne kontakt om du ønsker en ølsmaking.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Fedje har fått egen ølklubb for damer! Damer og øl er alltid en suksess!

Timeline Photos
facebook.com

NRK TV - Se Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-vestlandsrevyen/DKHO99021417/14-02-2017#t=6m54s Jommen klarte vi å snike oss inn på statskanalen både på morgenradioen og på lokalnyhetene

facebook.com

Vi brygger

Da har vi levert litt av hvert rundt om kring. Tidevannet har nådd Vestkanten ( ;) ) og Vi Brygger er stedet å dra for ferske glass. God helg alle sammen!

Vi brygger
facebook.com

truck.no

http://truck.no/nyheter/mikrobryggeri-sikret-seg-mot-ulykker-alle-tok-truckforerkurset/

facebook.com

Timeline Photos

Mon tro hva mørkt det er som gjemmer seg i flasken? Kan det være vår kommende lansering som snart blir å finne i en butikk nær deg? Om nyskjerrigheten tar deg kan du snike deg til en smak eller flere på UNA Bryggeri & Kjøkken nå allerede, akkurat satt på tapp på stedet der Fjære foretrekkes over flo ;)

Timeline Photos
facebook.com

Tre Brør Kafé, Voss

Da løyet stormen så det endelig ble påfyll med øl fra Fedje til Voss! Løp og kjøp! Fredag blir det for øvrig endelig tappet noe mørkt i flasker som snart blir å finne i butikkene landet rundt..!

Tre Brør Kafé, Voss
facebook.com

haugenbok.no

Om du har julegaver igjen, så er dette virkelig en bok å anbefale! For damer som både er interesert i øl fra før, eller ønsker å bli det, eller selv mannfolk. Ellers opplyser vi om at åpningstidene fremover blir: I dag frem til 16. Torsdag 22: 10-16 Fredag 23: 18-19 Tirsdag 27.: 17-18 og Fredag 30. 17-18 Om tidspunktene overhode ikke passer, så gi en lyd, så skal vi se hva vi får til. GOD JUL!

facebook.com

Det nærmer seg jul og growlere på bordet. Vi har fått inn en god del forhåndsbestillinger, men vi har noen flasker igjen. Om du eller noen du kjenner ønsker growler til jul eller før, så send oss en beskjed med antall, hva du ønsker av innhold (juleøl, Fedje, Fjord, Flora) og om du har flaske(r) til innbytte. Førstemann til mølla! Ellers har vi selvfølgelig masse av våre 7 typer på flaske i utsalget sammen med andre suvenirer. Åpent fredag 17-18 og lørdag 14-15!

facebook.com

Quiz