Top Local Places

Eidsvold Turn Cup

Myhrervegen 32, Eidsvoll, Norway
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Eidsvold Turn cup er Romerikes største breddeturnering for spillere i alderen 6 til 13 år. Arrangeres hvert år i august på klubbens flotte baneanlegg.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Selv med litt rufsete forhold fikk vi arrangert dag 1 av Eidsvold Turn Cup. Tusen takk til alle som kom og gjorde dette til en flott dag 😀 (foto:Bjørn Hytjanstorp)

facebook.com

Det nærmer seg en strålende fotballhelg!

facebook.com

Kampoppsett for begge dager er lagt ut For å få med alle har vi da noen ledige plasser om noen ønsker flere lag med. Disse kan evt. være med gratis; 1 lag i gutter 13 1 lag i gutter 11 1 lag i jenter 11-12 Vi har en helt ny kunstgressbane, som åpnes til cupen (bane 8 og 9) så vi gleder oss til cup! Mer info vil komme litt nærmere cupen. http://www.etf-fotball.no/registrering/forsiden

facebook.com

Informasjon om kampoppsett er lagt ut på nettsiden til cupen 😀 http://www.etf-fotball.no/registrering/forsiden

facebook.com

Det er nå 260 lag påmeldte på årets Eidsvold Turn Cup, men vi har plass til flere! Har dere et lag i en av klassene der det er ledig, er det bare å melde seg på. Førstemann til mølla! OBS: gratis til de 10 første lagene! smile emoticon:) Påmelding via http://www.etf-fotball.no/registrering/meld-paa-lag Spørsmål sendes til roar@eidsvold-turn.no Lørdag; Gutter 13 - Fullt Gutter 12 - 4 lag Gutter 11 - 4 lag Jenter 12 - 2 lag Søndag; Gutter 10 - 1 lag Gutter 9 - 1 lag Gutter 8 - Fullt Gutter 7 - 4 lag Jenter 11/12 - 2 lag Jenter 9/10 - 3 lag Jenter 7/8 - 1 lag Følg oss på facebook (trykk lik på siden :))https://www.facebook.com/events/743924665788579/permalink/765993100248402/

facebook.com

Her finner du invitasjonen for årets turnering!

facebook.com

facebook.com

Eidsvold Turn Cup er over for 2016! To fantastiske dager i strålende solskinn la overhode ingen demper på fotballgleden på romerikes største barnefotballarrangement! Over 5000 fant veien i løpet av turneringen også dette året! Det er bare et år til neste turnering!

facebook.com

Det ble en flott dag også under søndagens Eidsvold Turn Cup på gressbanene på Myhrer. Nok en dag viste høstsola seg fra sin beste side og var med på å sette fantastiske rammer for den 26. utgaven av Eidsvold Turn Cup!

facebook.com

Det har dukket opp noen små endringer i kampoppsettet for søndagens kamper. Alt er sendt til kontaktpersoner for lagene og du finner siste versjon på cupsiden! Lykke til med kampene! 18 gressbaner er klare for å ta i mot barnefotballen!

facebook.com

facebook.com

Quiz