Top Local Places

Top VVS As. Spesialister på vannbåren varme, trinnlydsgulv og varmepumper

Meierihaugen, Eggkleiva, Norway
Heating, Ventilating & Air Conditioning Service

Description

ad

Spesialister på trinnlydsdemping , vannbåren gulvarme og varmepumper. Vi innehar over 17 års erfaring med energibesparende løsninger forberedt for alternative energikilder. Vårt mål er å få flest mulig til å velge den mest økonomiske og ikke minst den komfortmessige optimale oppvarmingskilden - vannbåren gulvvarme sammen med ulike varmepumpe løsninger. For å oppnå dette målet, tilbyr vi materiell av minst like høy kvalitet som hos rørgrossistene, men uten fordyrende mellomledd. Våre leverandører er de mest anerkjente produsenter i inn- og utland. Alle våre gulvvarmeprodukter er produsert innen EU. Disse bringer vi videre direkte til dere forbrukere, uten fordyrende mellomledd.
Vi leverer alle typer varmepumper fra de største produsentene og er autorisert forhandler av Daikin, Samsung og Mitsubishi Elektric varmepumper og aircondition. Montøren er F-Gass sertifisert i kategori 1 og har 13 års erfaring med salg og installasjon av varmepumper.

Vår målsetting er å tilby de beste produktene - til markedets laveste priser. Er vi ikke konkurransedyktig så gi oss beskjed om det. Vi vil ha fornøyde kunder som VET at de får markedets rimligste pris i forhold til kvalitet hos oss. Vi kan lage prinsippskisser for legging av gulvvarmen i ditt hus. Disse er fine å ha som leggeanvisning ved utførelsen, og for dokumentasjon senere. Dette gjør vi for en så lav timepris som kr 600,00 INKL MVA. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at konkurrerende tilbud er minst dobbelt så dyre.  For bedrifter: Vi tar også store prosjekter, send oss noen ord, og vi tar kontakt.

Merk: Vi kan også kombinere våre vannbårne gulvvarmesystem med trinnlydsdemping av etasjeskillere. Dere får da tre operasjoner i en; avretting, trinnlydsdemping og vannbåren gulvvarme. Denne operasjonen kan gjøres når som helst i byggeperioden, etter at bygget er tett og har en temperatur på min 10ºC.  VELKOMMEN!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ta kontakt for gratis befaring :-)

facebook.com

Vi koser oss på Boligmessa 😊 Mye trivelige folk !! Fremdeles tid for å få et godt tilbud på det som mest sannsynlig er Verdens beste varmepumpe for å erstatte fyrkjel. Daikin Altherma HT.

facebook.com

Vi er på Boligmesse i Trondheim Spectrum i helga 😊 Kom innom for et knalltilbud på Daikin Høy temperatur varmepumpe 😉

facebook.com

Bare å tune inn kl 20 😊

facebook.com

Bare å tune inn Tv'en ikveld kl 20. Ta kontakt om du vil vite mer om Daikin Varmepumper :-)

facebook.com

Her er vi ferdig med å montere en Daikin Altherma GS bergvarmepumpe i Klæbu 😊 Ser litt bedre ut en bare kollektor rørene 😉 Med den settingen som er på nå vil denne ha en SCOP på ca 5 !!! Det er høyt. Vil du vite hva du kan spare i året med en varmepumpe fra oss så ta kontakt, gratis befaring! !

facebook.com

Da skal vi montere en Daikin Bergvarmepumpe i Klæbu 😊 ser litt tomt ut med bare collector røra der, men det skal vi fort gjøre noe med 😉

facebook.com

Da er vi igang med å bytte ut en gammel oljefyr med en #Daikin #Altherma HT #varmepumpe.

facebook.com

Vi har levert mange Daikin varmepumper spesielt beregnet for å erstatte oljefyren, ta kontakt for en gratis befaring og hør hva du kan spare i året med en Daikin HT luft/vann varmepumpe.

facebook.com

Denne uken er vi i Sørumsand og legger trinnlydsdemping, og vannbåren varme i leiligheter!

facebook.com

Daikin Varmepumper

Fin sengelektyre :-)

Daikin Varmepumper
facebook.com

Timeline Photos

Da fikk ferga MF Ytterøyningen / Brekstad - Valset ny utedel til varmepumpe/aircondition anlegget på styrhuset. Vi takker for oppdraget.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Top VVS As. Spesialister på vannbåren varme, trinnlydsgulv og varmepumper