Top Local Places

Omvikdalen Ungdomslag og Dalheim

Fetvegen 124, Dimmelsvik, Norway
Local Business

Description

ad

Omvikdalen Ungdomslag starta opp i 1888. Laget har ansvar for drifta av Dalheim, som er Omvikdalens ungdomshus. Omvikdalen Ungdomslag starta opp i 1888.
Laget har ansvar for drifta av Dalheim, som er Omvikdalens ungdomshus.
Målet er at huset skal vera eit midpunkt i bygda der folk kan møtas i forskjellige tilstelningar. Eit hus for folket og fellesskapet.

Dalheim står til disposisjon for folk i bygda som ynskjer ein stad å halda tilstelningar. Huset er ope for utleige kvar dag gjennom heile året.

VER VELKOMEN TIL BRUK AV DALHEIM
..:EIN SAMLINGSSTAD FOR ALLE :..

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Heihei😀 Vi i Ungdomslaget vil ønska alle Velkommen til Basar i Dalheim, i morgon Lørdag kl 14.00.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Omvikdalen Ungdomslag og Dalheim's post

Omvikdalen ungdomslag fekk stønad frå Sparebank 1 stiftinga for oppussing av gang og toalett. I begynnelsen av 2016 starta ein opp med dette store prosjektet, saman med ein fantastisk dugnadsgjeng!😊 Og for eit resultat me fekk! OUL er vanvittig takknemlig for dugnadsånden som var frå denne gjengen👏🏻 Har teke med nokre før og etter bilder for å vise kor bra resultat det blei. I haust fekk me også ein stønad frå Sparebank 1 stiftinga til oppussing av festsal nede. Prosjektet er allerede i gang, og me er super begeistra for gjengen som vil vere med på dette prosjektet😊 Takk til alle dykk som er med på å gjer dette moglig🙏🏻😊 Bilder frå det nye prosjektet i 2017 kjem seinare. Lik gjerne innlegget, slik at det kjem ut til flest moglig😊

Photos from Omvikdalen Ungdomslag  og Dalheim's post
facebook.com

Timeline Photos

Omvikdalen Ungdomslag vil ynskje alle ei god jul🎄 Ha ei fin julehelg saman med familie og venner✨😊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VELKOMMEN TIL NISSEFEST I DAG🎅🏻 Kjekt for både små og store! Salg av graut, pølser og kaker, samtidig skal det vera åresalg med mange kjekke gjevinstar! Veldig kjekt om dåke vil bli med😀👍

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I går var Anne Grete og Åshild til Husnes og tok imot ei pengegåva på heile 200 000kr frå Sparebank 1 stiftelsen!😃 Me i Omvikdalen Ungdomslag er overlykkelige!🙌🏻😃 Pengane går til oppussing av huset, og me gler oss til å setta i gong med endå eit nytt prosjekt😊

Timeline Photos
facebook.com

Brannøving i Dalheim 27 okt kl 17. Vi får besøk av 2 menn frå brannvernet. Fyrst ein teoretisk del. Vi ser og på nødutgangar og kor finn vi brannslukkningsapperata. Ein får og stilla spørsmål til brannfolka. Til slutt får ein prøva ute å sløkkja ein "brann". Alle som leiger og ellers ferdast i huset bør ta turen til Dalheim denne kveld. Alle er velkomne helsar Bygdekvinnelaget og Ungdomslaget

facebook.com

Timeline Photos

Hurra!🌸 Sist veke fekk Omvikdalen Ungdomslag ei gåve på 50 000,- frå Sparebank 1 Stiftinga! Nå blir det nye bord og stolar i Dalheim👍🏻😄😊

Timeline Photos
facebook.com

Hei! Me set pris på at akkurat du støttar Dalheim :) Og minnar difor om medlemsavgift på 200,-. Kontonr. 34602007040. Hugs å merke med navn. Minnar også om at du kan knyte grasrotandelen din opp til oss. Dei pengane går nemlig rett tilbake til deg som brukar huset :)

facebook.com

Hei! Vi ynskjer di hjelp i Dalheim. Kan/vil du vera med? Vi skal ha nedvask i heile fyrste etasje og begge trappenedgongane. Støvsuga/vaska bord og stolar. Tak/vegg må fyrst tørrmoppast, så vaskast. Start blir mandag 04.04.16 kl 16:00, vi tar kveld etter kveld etter vi er ferdige. Dersom nokon kan på dagtid tirsdag/onsdag gir ein beskjed. PS: Har du vegg/tak mopp, ta gjerne den med. Vi er takknemlige for kvar ein time :) Ring eller meld Eli Margrethe på nr. 99 51 25 70. Mvh. OUL :)

facebook.com

Omvikdalen ungdomslag skal ha ÅRSMØTE torsdag 17 mars 18.30 Møtet blir holdt på Omvikdalen skole Lett servering i pausen. Ordinære årsmøtesaker Velkommen skal du være :)

facebook.com

Photos from Omvikdalen Ungdomslag og Dalheim's post

No er toaletta og gangen reven. Ein dugnads-gjeng har gjort ein kjempe jobb!!! Oppbyggninga står for tur og vi gler oss til å sjå utviklinga i prosjektet. Detta blir så bra :)

Photos from Omvikdalen Ungdomslag  og Dalheim's post
facebook.com

Hei. Då er vi i gang med demontering og riving av toaletta i Dalheim. Vi kjem til å sette ut vasker og wc på baksida av Ungdomhuset. Detta kan du henta gratis Dette står ute så da er bare å forsyne seg, ingen treng melding om dette.

facebook.com

Quiz

NEAR Omvikdalen Ungdomslag og Dalheim