Top Local Places

Bryggja skyttarlag

Pb. 16, Bryggja, Norway
Community Organization

Description

ad

Bryggja skyttarlag vart skipa i 1888 og inngår i Det Frivillige Skyttervesen.
Vi er aktive innen Bane og jaktskyting.
Anlegget vårt består av 12 elektroniske skiver, seks på 100 meter og seks på 300 meter.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Bryggja skyttarlag's post

Vi har no fått laga jakker til skyttarlaget som er til salg for medlemmane. Vi har fått inn litt sponsormidlar, og vi har då bestemt at vi vil bruke dei til å senke prisen på jakka for barn/ungdom. Så då selger i jakkene til følgande prisar: Over 18 år - kr 800,- Under 18 år - kr 600,- Då er det bare å ta kontakt for dei som ønskjer å kjøpe jakke. Vi har og trykt opp t-skjorter som er utforma på same måte som jakkene. Takk til Kvernevik AS og NorTekstil avd. Jobbpartner for sponsing.

Photos from Bryggja skyttarlag's post
facebook.com

Hei! Frå om med førstkommande fredag (31.03) kl 1800 startar rekruttskytinga på skytebana på Nave. Vel møtt!

facebook.com

Bryggja skyttarlag's cover photo

Bryggja skyttarlag's cover photo
facebook.com

Minner om årsmøte i klubbhuset i kveld kl. 1930 Alle er velkomne! Enkel servering med kaffi og kaffimat. Vel møtt!

facebook.com

Vi arrangerar årsmøte i klubbhuset på skytebana søndag 26.februar kl 1930. Vanlige årsmøtesaker og merkeutdeling Enkel servering. Innkomne saker må vere styret i hende innen 19.februar. Vel møtt! Mvh Styret

facebook.com

Vi er no i gang med å lage til ei klubbjakke i skyttarlaget som vil komme i salg for medlemmane våre utover våren. Vi har fram til no henta inn et par sponsorar, men har fortsatt ledig sponsorplass på ryggen, om nokon har interesse av å vere med å sponse oss, eller har tips til kven som kan ha interesse av å sponse så gi oss eit vink. Vi er og så smått i gang med å montere opp reklameskilt på skytebana, og har fleire ledige plassar. Så om du er interessert eller veit om nokon som kan vere interessert vil vi gjerne vite om det.

facebook.com

Bryggja skyttarlag

Bryggja skyttarlag
facebook.com

Hei! Det blir IKKJE skyting i Nordfjordhallen i kveld 11.11, pga at det blir arrangert kulturnatt. Håpar at alle kan få dette med seg, og heller komme igjen neste fredag!

facebook.com

Fredagskveldane er vi igang igjen med miniatyrskyting i Nordfjordhallen. Som tidligare sagt, har vi nye kjempegode gevær som bør prøvast. Rekrutt/junior har fyrsteprioritet frå kl 18.00, og voksne skyt etterpå. Vel møtt :-)

facebook.com

I kveld er siste mulighet for å skyte opp til jakta. Skyting i dag frå 1800 - 2000.

facebook.com

Photos from Bryggja skyttarlag's post

Må rette ei stor takk til alle som møtte på dugnad i dag! Kjempeinnsats frå alle (i overkant av 30 stk) gjorde til at alt som sto på agendaen vart gjort, einaste avvik var at det vart sveler i staden for vaffler, men etter matlysta å dømme såg det ut som eit avvik det gikk godt an å leve med :) Takk for innsatsen!

Photos from Bryggja skyttarlag's post
facebook.com

Dugnad på skytebana førstkommande lørdag (21.mai) kl 11.00! Det skal leggast ut ny gangveg fram til 100m grav, skiftast kledning på eine veggen på gamlehuset, samt leveggen på 300m standplass, elles er det alltid behov for litt rydding og generelt vedlikehold. Til fleire som møter til lettare går det! Ta med hammar, sag, beitesaks og arbeidslyst. Det blir servering av vaffler og kaffi/brus til arbeidsfolka! Vel møtt!:)

facebook.com

Quiz