Top Local Places

Ringstad Garasjen

Olamyrvegen, Brumunddal, Norway
Automotive Parts Store

Description

ad

Jeg driver med Volvo bil og deler. Kjøper og selger biler for delesalg og eller repobjket for salg. Dette er bare hobbybassert. Jeg driver med Volvo hovedsaklig 200,700,800,900 og S/V70.

Kjøper og selger biler og deler på hobbybasis. Se bilder av delebiler som er demontert for eventuelle deler. Eller ta kontakt på PM eller tlf.

Har du en bil for salg ta gjerne kontakt med info, bilder og pris. Krav er at bilen skal starte og være kjørbar, men rust eller andre defekter er greit.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Detta er ikke ofte. NOS forgasserkork med nål til R sport turboforgassern 😀 kjekt å ha her til 240 turbon 🙂

facebook.com

Fått inn en vrakbil her. Tester bilen imorra for hentet på tralle. 940 sedan. M46 girkasse. FK motor men F blokk ukjent innmat. Slakk i den store turboen. Vindavvisere framme org volvo. Div innredning. Stor oljekjøker div stålomspunnet slanger. Selges bare i deler! Motor 2500kr uten turbo da den er kast tror jeg, og uten svinghjul, dynamo og servo. Kan sendes med for 500lapp om noen vil overhale. M46 600kr. Spørr for andre deler.

facebook.com

Fått nye chromerammer til usafronten til 740en her. Så vente til bilen smelter frem noe mer så blir det montering 🙂

facebook.com

Henta ett nytt lass fra delelåven min. Masse lister og fjørbein. Bare 240.

facebook.com

Da er det bare raskt prøvemontert for å se passformenog noe småtteri må justeres men skal nok ikke bli så dumt detta 🙂

facebook.com

Da nermer dashbordet i 850en til frua seg ferdig. Fått kledd det i alcantara og montert delene som sitter på. Mangler litt finnish på treraderdeksel og rundt det. Samt at målerne som er bestilt kommer 🙂

facebook.com

Ble ett lite deleparti ikveld. Noe skjermer til eget bruk og noe annet smått som kommer til å selges på treff iløpet av sommeren tipper jeg 🙂

facebook.com

Bøy på disse for bare for at for litt siden. Og pussig nok bøy ingen over 😆 Ble bra pris og så da gikk det ann🙂 kjekt å ha til flere 240er fremover.

facebook.com

Driver med ett prosjekt på bestilling av frua. Hu skulle ha målere i 850en sin. Og det skulle absolutt ikke være noe i A stolpen! Så da orøver vi dette. Ofret en av treraderne fra 240 her samt noe biltema deler og byggskum foreløbig. Mye mer jobb gjenstår.

facebook.com

Fikk igjen V70en fra verkstedet idag. 12000kr fattigere men kliss ny clutsj med utløserlager da det gamle hadde dusja hydraulikkveske på lamellen 😛 Så da er denne klar for mange km til🙂bikka 260.000 idag og 😛

facebook.com

Da er denne såvidt fremme igjen.har deler liggende som skal på og prøve å få denne på vegen iløpet av året. 🙂 er MYE jobb frem til den tid vel og merke.

facebook.com

Byttet ut girkule komplett komplett med knapp osv i 244 GLTen min🙂 Alt NOS 😀

facebook.com

Quiz

NEAR Ringstad Garasjen