Top Local Places

CrossFit Åsane

Liavegen 1, Bergen, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

CrossFit Åsane er Nordens største og mest velutstyrte CF Box! Vi har varierte timer hver dag, en god community, tett oppfølging og en stor frivektavdeling. CrossFit er allsidig og funksjonell trening. CrossFit tar utgangspunkt i at menneskekroppen fungerer som en helhet, og ikke i isolerte bevegelser. Funksjonelle bevegelser er helt sentrale i CrossFit, og derfor bruker vi ikke maskiner i treningen vår da dette er et hinder for naturlige bevegelser.

Uansett om DU ønsker vektreduksjon, styrkeøkning, bedre mobilitet, forbedring av utholdenhet, forebygge skader eller økt livskvalitet gjennom å bli mer funksjonell, så har VI den beste kompetansen og metoden for å hjelpe deg! Vi vektlegger å levere et produkt med høy kvalitet og derfor vil vi tilby klasser med færre deltagere pr time, og med flere instruktører.
Vi vil tilby ALLE kundene våre de samme øvelsene som du må betale en personlig trener ekstra for å få på et vanlig gym. Vår filosofi er at funksjonell trening er for alle, ikke bare for de som har råd til å betle for personlig trening og oppfølging.

CrossFit har som utgangspunkt at man skal bli like god på gymnastiske øvelser, styrkeøvelser og utholdenhet. Dette gjenspeiles i treningene våre. En CrossFit trening, eller WOD (Workout of the day = dagens trening) som det heter, vil være satt sammen av en eller flere av disse tre elementene.

En typisk CrossFit trening vil vare fra mellom 10-30 minutter, men dess kortere varighet, dess høyere intensitet. Har du liten tid til trening vil CrossFit være PERFEKT for deg! Trening med høy intensitet vil gi markant høyere utbytte enn trening med lav intensitet, og trening som innbefatter de største muskelgruppene vil alltid gi større forbrenningsgevinst enn trening med isolerte bevegelser. Til sammenligning: en motor med stort slagvolum bruker mer bensin enn en liten motor med lite slagvolum.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En herlig gjeng på dagens CrossFit/MetCon Level 1 time! Øvelsen for i dag var Kettlebell Swing, og innsatsen var på topp 💪 Godt jobba folkens!

facebook.com

Neste oppstart Onsdag 10. Januar kl. 18.00! Det nærmer seg nyttår, og vi gjør oss klare for blanke ark og aktive dager hos oss. Bli med! Les mer om nybegynnerkurset vårt her:

facebook.com

CrossFit Åsanes presenterer Juletips, feir julen med god samvittighet! :)

facebook.com

Se videoen vår fra årets arrangement mot kreft! #FuckCancer

facebook.com

ARRANGEMENTET ER ÅPENT FOR ALLE UANSETT ALDER! Velkommen til årets mest meningsfylte trening! I år, som i fjor, ønsker CrossFit Åsane velkommen til en herlig felles trening på romaskinene våre, og vi håper på at lokalet blir fylt til randen av trenings glade og positive mennesker! Start: lørdag 11.11 klokken 11:11 Lag: fra 4 personer og oppover. Dere bestemmer selv hvor mange dere skal ha på hvert lag. Tid: hvert lag skal ro i 60 minutter. Pris: minimum er 150 kr per person, dvs minimum 600 kroner per romaskin. Det er selvsagt lov å gi mer! Pengene går til Kreftforeningen, en organisasjon som gjør et fantastisk arbeid for mange mennesker i landet vårt. Inviter venner og kjente til å bli med, dette skal være lavterskel og hyggelig! Vi står for god musikk og selvfølgelig GOD STEMNING!! Bedre formål enn dette finnes det knapt nok, så her er det bare å begynne å sette sammen lag, og spre det glade budskap på Facebook, snap og Instagram! Betalingsinformasjon: Vipps: 138142 Eller kontant! Har du ikke lag så hjelper vi deg til å finne et lag! For de som ikke kan komme på lørdag så selger vi ut de resterende t-skjortene i løpet av neste uke, og vi krysser fingrene for at absolutt alle t-skjortene finner nye eiere i løpet av kort tid! Vi gleder oss og håper det er stor giverglede!❤️

facebook.com

Velkommen årets siste nybegynnerkurs! OPPSTART ONSDAG 8. NOVEMBER Kurset har vært en stor suksess i høst, og vi fryder over hvor givende dette har vært for våre deltakere, og ikke minst oss! Vi håper flest mulig kaster seg på! Påmelding er nå åpnet for siste gang i år. Del med dine venner, familie og bekjente. CrossFit er ikke bare en treningsform - Det er en sosial tilhørighet! Les mer om kuset her:

facebook.com

OPPSTART ONSDAG 11. OKTOBER! Gjør deg klar for høstens neste nybegynnerkurs. Vi gleder oss! Les mer om det her, og meld deg på!

facebook.com

http://www.crossfitaasane.no/nyhetsinnlegg/2017/9/18/ny-vinner-av-instagramkonkurransen-september-2017

facebook.com

Høstens andre nybegynnerkurs er i gang fra Onsdag 13. September! Les mer om kurset her, og meld deg på! :-D http://www.crossfitaasane.no/nybegynnerkurs

facebook.com

http://www.crossfitaasane.no/nyhetsinnlegg/2017/8/9/vinneren-av-instagramkonkurransen-august-2017

facebook.com

CrossFit Åsane fortsetter suksessen. Gjør deg klar for høstens kommende Nybegynnerkurs!! Fra og med høsten 2017 legger vi opp til et langt mer fleksibelt kurs hvor du selv velger dagene du ønsker å trene. Det eneste obligatoriske oppmøtet er den første dagen av kurset. Les mer om det her, og meld deg på! http://www.crossfitaasane.no/nybegynnerkurs

facebook.com

Er du hjemme i Bergen på ferie? I sommer kan du nemlig trene hos oss mellom 15 juni og 31 August for kr. 1 000 (ingen bindingstid). Kom innom senteret vårt, eller ta kontakt for å melde deg inn. Velkommen! Mail: post@crossfitaasane.no Telefon: 904 88 999

facebook.com

Quiz