Top Local Places

Bergen King Crab

, Bergen, Norway
Food & Beverage Company

Description

ad

Bergen King Crab leverer levende kongekrabber til restauranter;hoteller og privatpersoner på vestlandet. Bergen King Crab kan levere kongekrabbe igjennom hele året.

Størrelse og salgspris på krabben:
Fra 1,6-2.1 kg - 450,- pr/kg
       2,2-3,1 kg- 490,- pr/kg
       3,2+ kg     - 540,- pr/kg

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bergen King Crab

Bergen King Crab
facebook.com

Bergen King Crab's cover photo

Bergen King Crab's cover photo
facebook.com

Catching and Cooking King Crab - Gordon Ramsay

Catching and Cooking King Crab - Gordon Ramsay https://www.youtube.com/watch?v=p6ff-ShY5Bw

facebook.com

King Crabbing in Norway

facebook.com

Hvis noen har lyst å kjøpe dette unike og fantastiske produktet, levende kongekrabber, eller kjenner noen som kjenner noen som kunne tenkt seg å kjøpe, så er det mulighet for det nå, vi bestiller nå plass på fly fra Finnmark til Bergen, de reiser på første klasse, så de er i knallform når de ankommer Flesland. For de som vil bestille, kan trykke på linken "send e-post" Priser finner dere under "om" til venstre på siden. Vi håper å kunne ta imot krabbene på Flesland rundt 20.okt Pga begrenset plass på flyet er det første mann/kvinne til mølla som gjelder.

facebook.com

Bergen King Crab er et firma som leverer levende kongekrabber til restauranter og hoteller samt privatpersoner. Vi henter kongekrabber levende fra Finnmark med fly, for så å lagre de i tanker på Vestlandet, dette for å kunne tilby levende kvalitetskrabber året rundt. Kongekrabben blir fisket av små sjarker i Finnmark med teiner, de blir varsomt håndtert og levert til lagring umiddelbart etter de er tatt opp. På land blir krabbene sortert og kvalitetssikret på mottaket. Målet til Bergen King Crab er å levere kvalitetskrabber året rundt til en fornuftig pris. Vi ønsker alle kunder velkommen til en spennende og hyggelig handel av et unikt produkt.

facebook.com

Bergen King Crab

Bergen King Crab
facebook.com

Quiz

NEAR Bergen King Crab