Top Local Places

Ås Kulturhus

Moerveien 1, Ås, Norway
Community Center

Description

ad

Ås kulturhus er bygdas beste kulturelle møteplass! Kontakt oss på post@askulturhus.no. For salg av billetter til arrangementer gå inn på http://www.askulturhus.no/program.255076.no.htmlRECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hei folkens! Etter vinterferien presenterer vi 'Geitekillingen som kunne telle til ti'. Forrige gangen vi hadde denne forestillingen hos oss solgte den ut - derfor har vi 2 visninger kl. 13 og kl. 14:30. Showet er utrolig morsomt, og er den mest livlig versjon av denne berømte fortellingen fra Alf Prøysen jeg har noengang sett! Anbefales på det varmeste.

facebook.com

Det er ingen tvil om at dette årets Åsrevy kommer til å underholde! Skaff deg en billett i dag!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

HAR DU LYST TIL Å STÅ PÅ SCENEN OG SYNGE SAMMEN MED VAMP? Vi søker en kvinnelig gjestevokalist til å synge enn duett sammen med karene i Vamp – send en videosnutt på maks ett minutt til post@askulturhus.no innen 20. feb, så er du med i konkurransen. Les mer på linken under:

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Jazzetaten er blitt omtalt i ØB. Hurra for Ås kommune med egen Jazzetat! #jazzetaten

facebook.com

Teaterstykket «Guds utsendte – en fotballfabel» er et utrolig lattervekkende teaterstykke om to vanlige karer som tar lidenskapen sin i grenseland mot ekstremisme – for hvor langt er det egentlig greit å gå for laget sitt? Ta med fotballidiotene som står deg nærmest på dette fantastiske teaterstykket i kinovestibylen torsdag 15. februar! Billettsalg her: http://www.askulturhus.no/guds-utsendte.6056281-255082.html

facebook.com

På fredag! Dyktige Åsfolk leverer dobbeltkonsert i kulturhuset. Vi gleder oss til en folkefest i regi av fine folk fra Ås - bli med du og!

facebook.com

Syng ut!- vær med og syng hele Skolens sangbok. Mer info under.

facebook.com

Quiz

NEAR Ås Kulturhus