Top Local Places

Årdalstangen Musikklag

Statsråd Evensens veg 6, Årdalstangen, Norway
Nonprofit Organization

Description

ad

Årdalstangen Musikklag er eit generasjonskorps med to avdelingar. Hovudkorpset som i namnet er Årdalstangen Musikklag og Tangen Skulemusikk. Musikkorps for alle som har lyst å spele saman med andre. Ingen opptakskrav - vi skal ikkje bli go', men alltid gjere så godt vi kan.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Sjå resultata og kva for marsj som vann.

facebook.com

Regjeringa har utpeikt 2018 til "Musikkorpsenes år". Norges Musikkorps Forbund inviterar alle til å delta i kåringa av Norges nasjonalmarsj. Her kan du høyre kandidatane og stemme på din favoritt.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi ynskjer alle eit godt nytt år!

facebook.com

I morgon kl. 1830 er vi klare til å by på ein god dose julestemning i Årdal kyrkje. Unn deg eit avbrekk i julestria - velkommen på konsert.

facebook.com

Et blidt trekløver flere titalls mil fra Årdal gleder seg til 1. desember og åpning av første luke på adventskalenderen vår. Har du ikke fått kjøpt? Gi et vink her eller i egen melding, så skal vi få ordnet det. Prisen er 50 kroner.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi ynskjer velkomen til julekonsert i Årdal kyrkje. Vi spelar jula inn med variert julemusikk som vi tykkjer kler både kyrkjerommet og årstida. Du får høyre både "vaksenkorpset", og våre skulemusikantar saman med kulturskuleelevar. Sjølvsagt kan du også vere med på allsong på kjende julesongar. Gratis inngang, men du kan gje ei gåve til barne-/ungdomsarbeidet i kyrkja og støtte korpset ved å kjøpe adventskalendaren vår.

facebook.com

Dei fleste her er X-eikangermusikantar. Relax and lytt til presisjon klang og balanse. Solisten er noko for seg sjølv.

facebook.com

Quiz

NEAR Årdalstangen Musikklag