Top Local Places

Fosen Fjord Hotel

Nedre Årnes 5, Åfjord, Norway
Hotel Resort

Description

ad

Hjertelig velkommen Fosen Fjord Hotel!
Fosen Fjord Hotel kan tilby 40 rom med god standard. Alle rom har bad, TV og Internett-tilgang.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi har ordnet proff Thaikokk for anledningen, i tillegg til vår eminente kjøkkensjef denne kvelden. Her blir det eksotiske smaksopplevelser fra en rikholdig buffet. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

facebook.com

Vi har ordnet proff Thaikokk for anledningen, i tillegg til vår eminente kjøkkensjef denne kvelden. Her blir det eksotiske smaksopplevelser fra en rikholdig buffet. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

facebook.com

Vi er klar for å feire mor, bestemor, svigermor, farmor, mormor, oldemor, tippoldemor, bonusmor💜 Velkommen 💜

facebook.com

Velkommen til biffaften på Fosen Fjordhotel 17. februar 2018. Vi serverer en bugnende buffet full av herligheter, med biff i mange varianter, og alt tilbehør som hører med. Pris: 425,- per pers. For bordbestilling, ring tlf.: 72 53 20 00, eller send mail til: resepsjon@fosenfjordhotel.no. Fortsett kvelden på BackStage bar etter biffaften. Eget Facebook-arrangement kommer for dette! Vi gleder oss til å se deg :)

facebook.com

BackStage Bar holder stengt lørdag 3 februar!

facebook.com

Velkommen til stor søndagsbuffet med varme og kalde retter. ☉Menyen er klar☉ Marinert Svinenakke med sennep og honning og urtesaus. Torsk i kokosmelk med gulrot, løk og frisk koriander. Beefstroganoff med karri-ris. Hjemmelaget lasagne med godt brød og salat.🌟 Bordreservasjon gjøres via mail til resepsjon@fosenfjordhotel.no, eller per tlf. 72 53 20 00. Velkommen!

facebook.com

Velkommen til søndagsbuffet hos oss på Fosen Fjordhotel, hilsen Kjøkkensjef Silje Stjern 🥘🥗🍜

facebook.com

Morsdag og fastelavn faller på samme dag i 2018, og vi serverer i den forbindelse en storslagen buffet med lammefrikase, kjøtt i mørket, ovnsbakt torsk, wok og mye god kaldmat samt stor kake til mor! Kanskje frister det med en fastelavnsbolle til kaffen? Vi åpner opp både restauranten og selskapssalen. Pris: 325,- per pers Barn 3-12 år: 163,- per pers Bordbestillinger kun kl. 13:00. Bestill bord via tlf. 72 53 20 00, eller mail: resepsjon@fosenfjordhotel.no. Hjertelig velkommen!

facebook.com

Velkommen til stor søndagsbuffet med varme og kalde retter. Dagens varme retter vil bestå av kjøtt i mørke, lapskaus og ovnsbakt torsk med mye godt tilbehør. Vi har også gode alternativer for barna. Bordreservasjon gjøres via mail til resepsjon@fosenfjordhotel.no, eller per tlf. 72 53 20 00. Velkommen!

facebook.com

Velkommen til stor søndagsbuffet med varme og kalde retter. Dagens varme retter vil bestå av elgstek, kjøttkaker, sjømannsbiff, husets hjemmelagde fiskesuppe og ovnsbakt torsk med mye godt tilbehør. Vi har også gode alternativer for barna. Bordreservasjon gjøres via mail til resepsjon@fosenfjordhotel.no. Velkommen!

facebook.com

Kjære venner av Fosen Fjordhotel ! Under innspurten av et driftsmessig svært krevende år – har jeg én dårlig nyhet og én god nyhet; Den dårlige nyheten er at vi rett og slett ikke har kapasitet til å arrangere den tradisjonelle 2. dages festen denne julen. Noe vi beklager så mye – men jeg lover at skal komme sterkere tilbake i 2018. Den gode nyheten for de av våre gjester som regelmessig besøker Back Stage Bar – er at vi i løpet av våren vil utvide åpningsdager/tider og videreutvikle konseptet. Jeg vil benytte anledningen til å takke for året som er i ferd med å ebbe ut, ønske alle en riktig god JUL,– og håper vi sees enda oftere i 2018 ! Med vennlig hilsen Rolf H. Holmen Daglig leder

facebook.com

Søndag 17 Desember disker vi opp en stor julebuffet. Vi ønsker alle hjertelig velkommen og så kan vi fortelle at Nissefar har lovet oss et besøk i år også🎅 Prisen er 325,- for voksne og barn mellom 5 og 12 år 110,-

facebook.com

Quiz