Top Local Places

Bjørnør

Joakim Breivolds allé 4, Åfjord, Norway
Cafe

Description

ad

En hyggelig møteplass med god mat, kaffe, ferske håndverksproduserte brød og søte bakevarer.
Bjørnør - en hyggelig møteplass hvor folk kan spise, møtes over en matbit, et glass eller en god kopp kaffe. For å vente på noen eller noe. For å kjøpe noe godt på fat eller for å kjøpe med gode varer hjem, til hytta eller på arbeid.

Samhandling for suksess;
Ei god bygd å bo i, og ei god bygd å besøke krever en stor og felles innsats fra oss alle sammen.
Tjenestene, servicen, åpningstidene og aktivitetstilbudene som finnes, er helt avgjørende for trivsel og interesse for både innbyggere, fritidsbeboere og turister.

Et steds attraksjonskraft ligger i helheten, og at alle tjener på gode, helhetlige, langsiktige løsninger. For at Åfjord skal være attraktivt som både bosted og reisemål, er samspillet mellom reiseliv, handel, kultur, kommune og andre aktører avgjørende for suksess.

Bjørnør er et samarbeidsprosjekt med mange aktørerer.
Ines og Øyvind fra B&B har sørget for et meget bra interiørkonsept. Med på laget har har vi den dedikerte kaffemannen Preben Oosterhof, som etablerte Dromedar-kjeden for snart 20 år siden. Videre har vi lokalt næringsliv, matglade entusiaster og ildsjeler fra både Stokkøya og Åfjord, -med Fosen Fjordhotell, Stokkøya Sjøsenter/Bygda 2.0, Stagegaard & Langklopp, Øystein Syltern, Tone Foss By, Ivar Koteng og Aquarius Brygge.


I kafeen vil du fortsatt møte de flinke damene som du kjenner fra tidligere besøk i Parken. I tillegg vil du møte Ingvill Harbak som er daglig leder, og kanskje etterhvert noen nye ansikter også. Bakevarene kommer fra Stokkøy Bakeri, som drives med stø hånd av Sissel, Mohammad og Embrahim.

Quiz

NEAR Bjørnør