Top Local Places

Pizzeria & Steakhouse Santa Maria

Ministerlaan 264, Zwolle, Netherlands
Pizza Place

Description

ad

Santa Maria is een Italiaans restaurant gevestigd in Zwolle-Zuid met diverse specialiteiten zoals pizza's, vleesschotels en karakteristieke wijnen.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Zoals velen van jullie weten hebben wij in september 2016 Santa Maria overgenomen. Al gauw kwamen wij erachter dat het restaurant een flinke imagoschade heeft opgelopen in de tijd hiervoor. Het afgelopen jaar hebben wij allemaal heel hard gewerkt om dit weg te poetsen, zowel aan interne als externe zaken is er veel veranderd. Zo hebben wij veel nieuw personeel mogen verwelkomen en is het hele restaurant op zijn kop gegooid. Dit alles heeft er in geresulteerd dat wij, na een jaar van hard werken, boven aan zijn geëindigd in de 'Best Restaurant' verkiezing van Thuisbezorgd.nl in Zwolle! Hiervoor willen wij iedereen bedanken die ons heeft gesteund en op ons heeft gestemd. Zonder jullie was dit ons nooit gelukt!

facebook.com

Wij zijn wederom op zoek naar medewerkers voor in de bediening en voor in de bezorging! Ben jij minimaal 16 jaar, houd je van aanpakken en wil je goed bijverdienen? Kom dan snel langs of stuur je sollicitatie naar info@santamariazwolle.nl

facebook.com

Beste klant, Voor kerst hebben wij gewijzigde openingstijden. Eerste kerstdag zijn wij gesloten en tweede kerstdag zijn wij volgens reguliere tijden geopend. Reserveer tijdig door te bellen naar 038-4605000 of via onze website www.santamariazwolle.nl want vol=vol!

facebook.com

Om de veiligheid van onze bezorgers en mede-weggebruikers te kunnen garanderen hebben wij besloten om vandaag NIET te gaan bezorgen. Wel is ons restaurant en onze afhaal gewoon geopend. Onze excuses voor het ongemak.

facebook.com

Vol trots mogen wij mededelen dat wij genomineerd zijn voor de 'Best Restaurant Award 2017' van Thuisbezorgd.nl. Allereerst willen wij al onze klanten bedanken voor het mogelijk maken van deze nominatie. Maar we zijn er nog niet, om deze award te winnen zijn wij jullie hulp hard nodig. Jullie kunnen op ons stemmen door op onderstaande link te klikken en dan maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen! Alvast bedankt! Team Santa Maria

facebook.com

Sinterklaas en 2 pieten hebben zojuist een bezoek gebracht aan ons restaurant! Beetje jammer dat Nadia de tekst niet meer wist..

facebook.com

Heb jij ook een prachtige lampion gemaakt voor Sint-Maarten? Kom gezellig langs, wij hebben een wel hele lekkere traktatie. Tot vanavond!🍕

facebook.com

Vacature alert! Wegens onze voortdurende groei zijn wij opzoek naar personeel voor verschillende functies! Functies: - 2 Bezorgers - Pizzabakker Interesse? Bekijk dan snel de vacatures op onze website!

facebook.com

Met veel liefde en passie zet ons team zich 7 dagen per week in om voor u een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Onze inzet loont, wij hebben als enigste restaurant van Zwolle maar liefst 5 sterren op Thuisbezorgd.nl! Naast thuisbezorgen bent u ook van harte welkom in ons restaurant of voor afhaal.

facebook.com

Vacature alert! Wegens onze voortdurende groei zijn wij opzoek naar personeel voor verschillende functies! Functies: - 2 Bezorgers - Bediening - Pizzabakker Interesse? Bekijk dan snel de vacatures op onze website!

facebook.com

Beste klant, Door omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt om vandaag, vrijdag 18-08-2017, ons restaurant te sluiten. Morgen staan wij uiteraard weer graag voor u klaar! Excuses voor het ongemak. Team Santa Maria

facebook.com

Quiz

NEAR Pizzeria & Steakhouse Santa Maria