Top Local Places

Afslankpraktijk Winsum Cambridge Weightplan

warfstraat 1, Winsum, Netherlands
Medical & Health
advertisement

Description

ad

HET 1 OP 1  DIEET VAN WINSUM Welkom
Zojuist heeft u de eerste stap gezet door af te willen slanken en bij Cambridge Weight Plan informatie in te winnen.
* Heeft u de knop om?
* Wilt u verantwoord afslanken door middel van een eenvoudig en duidelijk afslankprogramma onder begeleiding van een ervaren consulent?
* Bent u klaar voor een nieuw begin?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Mijn naam is Monique Wanmaker-Graver, 35 jaar, gehuwd, 3 kinderen en woonachtig in Winsum. Ik heb gewerkt als verpleegkundige.
In februari 2014 ging bij mij de knop om. Ik was klaar met mijzelf,  en dus klaar voor een nieuw begin, een nieuwe ik. Met Cambridge Weight Plan ben ik 27 kilo afgeslankt en ben ik nog steeds op gewicht!
Ik ben zó enthousiast geworden door Cambridge Weight Plan dat ik graag andere mensen wil helpen afvallen en hun handvaten wil geven om een gewicht te behouden.
Cambridge Weight Plan is een eenvoudig, duidelijk dieet met zichtbaar resultaat. Samen gaan we de strijd aan!

Bent u nieuwsgierig geworden?
Wilt u meer informatie?
U kunt mij mailen dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.
afslankpraktijkwinsum@gmail.com

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

allemaal stemmen op Marlies 👏🏼

facebook.com

De maand oktober is bijna voorbij!!! Mijn actie dus ook ... Misschien denk je .. feestdagen komen er aan heeft geen zin om op dieet te gaan, begin in januari ? 🌷Weet dat je met het stappenplan van Cambridge Weight Plan prima de feestdagen door komt? Het is niet meet alleen shakes. Maar voeding gecombineerd met shakes. Afgestemd op jouw behoefte☺️. 🌷Weet en besef je dat afgeslankt de feestdagen in gaat, je komt dan niet extra aan tijdens de feestdagen. 🌷Weet je ook dat van uitstel afstel komt? Aarzel niet maak een afspraak en profiteer van de leuke aanbieding die ik heb!💞 Maak je een afspraak in oktober dan krijg je 50% korting op de intake kosten + een welkomstpakket + toegang tot een besloten Facebookpagina + gratis persoonlijke begeleiding van mij👏🏼. Bel, app of mail naar: 📱06-29219288 💻 afslankpraktijkwinsum@gmail.com Tot binnenkort !

facebook.com

facebook.com

facebook.com

👍🏻

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Het is aan jou om te beginnen met het stappenplan van Cambridge Weight Plan. Heb jij de knop om? Maak dan gelijk een afspraak ☺️. Het leuke ook nog is dat de hele maand oktober iedereen 50% korting krijgt op de intake plus een goodybag🌸 📱06-29219288 💻 afslankpraktijkwinsum@gmail.com

facebook.com

Fijne dierendag 🌸

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation