Top Local Places

KoaLa / Kwadrant school Weert PO / VO

Kazernelaan 101, Weert, Netherlands
Elementary School

Description

ad

De Koala-school Weert is een school voor PO en VO en is gelegen naast  het AZC in Weert.
Hier wordt onderwijs geboden aan kinderen van 4 t/m 18 jaar

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En ter afsluiting van een fantastische ochtend nog 1x........

facebook.com

facebook.com

En.....er wordt ook nog hard gewerkt!

facebook.com

facebook.com

Dubbelfeest vandaag op KoaLa. We hebben samen ons nieuwe "Schoolplein 14" geopend en daarna onder 't genot van een stralend zonnetje vervroegde Koningsspelen gehouden. Onder aanvoering van studenten van 't CIOS waren alle kinderen fanatiek, maar vooral met veel plezier aan het sporten en spelen. Opnieuw een topdag op KoaLa!

facebook.com

En zo zorgen enkele lijnen en kleuren op het plein direct voor gezellig samenspel!

facebook.com

Onze studenten van 't Kwadrant hebben enorm genoten van African Mamas. Dank aan het Munttheater en Cubis die dit mogelijk maakten.

facebook.com

Groep groen heeft vanmiddag nog "even" een auto gebouwd die op zout water rijdt. Het was weer een productief middagje op de Koala school voor nieuwkomers!

facebook.com

Schoolplein14 "Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn'', zei Johan Cruijff eens. Hierop bedacht de Cruyff Foundation een relatief simpele oplossing. Door de realisatie van een Schoolplein14 op basisscholen uit zowel het reguliere als speciale onderwijs stimuleert de Cruyff Foundation kinderen om samen te sporten en te spelen tijdens en na schooltijd. Met Schoolplein14 worden schoolpleinen weer aantrekkelijk gemaakt, door in samenwerking met de school en haar leerlingen lijnen en kleurvlakken (coatings) op de grond en muur aan te brengen. Enkele voorbeelden zijn een atletiekbaan, een speelcirkel of een goal op de muur. Op deze manier worden op natuurlijke wijze spelactiviteiten van kinderen gestimuleerd.

facebook.com

De kinderen van de groepen geel en paars hebben genoten van hun bezoek aan de kinderboerderij. (De juffen ook overigens.)

facebook.com

Superblij met onze panda-armbandjes die we gewonnen hebben. Nu maar hopen dat we naar Ouwehands Dierenpark mogen om naar de panda's te kijken.

facebook.com

Beschuit met muisjes op de Koala school. We hebben vlinders!

facebook.com

Quiz

NEAR KoaLa / Kwadrant school Weert PO / VO