Top Local Places

Studiebegeleiding Weert

Emmasingel 77, Weert, Netherlands
Education

Description

ad

Huiswerk maken en leren in kleine groepen, zonder afgeleid te worden door schermpjes. Onder deskundige begeleiding, in een prettige sfeer!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ook in Weert voor MBO/HBO studenten: Onder begeleiding van Ann Gerits-van Mierlo, werkzaam met o.a. HBO-studenten die vastgelopen zijn in hun studie, bieden wij: • Een prettige rustige werkplek waar je geconcentreerd kunt studeren; • Hulp bij de studieaanpak; • Een studieritme (er zijn vaak weinig schoolcontacturen); • Er zijn bovendien medestudenten die tegen hetzelfde aanlopen; De koffie, thee en koekjes staan klaar, kom je ook?! Geopend: Van maandag tot en met vrijdag van 10-13 uur In overleg een dag in het weekend.

facebook.com

In week 4 starten de tentamens weer op het HBO. En dus....is SBW in de kerstvakantie gewoon open! Zoek je ook een rustige werkplek om je goed voor te bereiden of heb je hulp nodig bij je aanpak? Wij zijn open: zondag 24-12 van 11-14 zondag 31-12 van 11-14 vrijdag 05-01 van 10-14 www.sbweert.nl voor meer info!

facebook.com

'Weet je wat ik de vervelendste dagen van de week vind? Zaterdag en zondag.' ZOOO hé!! Is dat geen vet compliment?? Enige dagen dat SBW niet open is! Serieus, daar ging het hem om!!!😂 Fijne gedachte om de vakantie mee in te gaan❤️

facebook.com

'Ik kon al niet begrijpen dat er geen plek was waar ik naar toe kon voor hulp! Maar het is er dus wél!' aldus de enthousiaste HBO-studente die we vanmorgen spraken. Welkom aan boord; wij helpen je graag!

facebook.com

De eerste HBO-er is gestart; dat moest gevierd worden! Zit jij op MBO of HBO en kun je ook hulp gebruiken? Instromen is mogelijk op elk moment en we zijn flexibel genoeg om rekening te houden met jouw wisselende rooster! www.sbweert.nl voor meer info.

facebook.com

Op 1 december starten we met studiebegeleiding voor MBO/HBO-ers. In onderstaand artikel uit Weert Magazine lees je over onze werkwijze en op de site vind je meer info. EN...als je je vóór het einde van dit jaar aanmeldt, dan krijg je een week begeleiding GRATIS!

facebook.com

WANTED: BOEKEN! Boeken lezen is vaak geen hobby van onze kids. Maar samen lezen blijkt leuker dan alleen! Daarom zijn we gestart met een 'leesclub' en het volgende boek dat op de planning staat is het boek 'Birk' van schrijver Jaap Robben. Heeft iemand een reeds gelezen exemplaar op de plank liggen en vind je het fijn als dit boek nog eens gelezen wordt? Onze leerlingen zijn er erg blij mee! Als je Bieke belt, komt ze het graag ophalen! Telefoonnummer 06-41931534

facebook.com

Leerlingen die op zondagmorgen al vóór 10 uur voor de deur stonden; gemotiveerd om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Hoe cool is dat!! We hebben hard gewerkt, dus jongens: Zet hem op! De voorbereiding was goed, nu mag je vertrouwen op je kennis en vaardigheid. Dat doen wíj in ieder geval wel.

facebook.com

Het gaat goed bij Studiebegeleiding Weert en daarom breiden we ons team uit. We zoeken op dit moment leerlingen van VWO 5 of 6, of studenten, die het leuk vinden om anderen te helpen bij hun schoolwerk. Interesse in een bijbaan die ook nog eens goed op je c.v. staat? Bel of app naar Bieke (06-41 931 534) of stuur een mail naar bieke@sbweert.nl

facebook.com

Brugklassers opgelet: Kun jij een steuntje in de rug gebruiken? Heb je het gevoel dat je kopje onder gaat op de middelbare school en wil je snel grip krijgen op alle nieuwe dingen? Met de training 'Ik leer leren' kan ik je helpen! Er start nog vóór de eerste toetsweek een nieuwe groep. Zie de site voor meer info, of bel me op 06 - 41 931 534.

facebook.com

Met je hakken over de sloot door naar het volgende schooljaar? Bang dat dat misschien moeilijk wordt omdat je kennis niet voldoende op niveau is? Meld je aan voor Level Up! Onder intensieve begeleiding (maximaal 2 leerlingen per begeleider) de stof van het afgelopen jaar nog een keer doornemen om te zorgen dat je basis beter wordt. We starten met 1 'week'; 5 dagen tussen 18 en 25 juli. Vakken waarvoor je je kunt aanmelden: wiskunde A en B, scheikunde, natuurkunde, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, economie en frans. Andere vakken op aanvraag! Bel voor overleg/advies naar Bieke: 06-41 931 534

facebook.com

I love my job!! Naast de 'gewoon bijzondere' werkzaamheden, vandaag ook vlaai gegeten met een heel geslaagde eindexamenkandidaat, training Ik leer leren gegeven én een wellicht 'nieuwe' leerling ontmoet! Wil je er volgend jaar ook bijhoren😁? Wacht niet te lang met aanmelden!

facebook.com

Quiz